(SIDE2):- Jeg tror de venter på et kyss, ler Jasmin etter at Jan Horn (51) fortalte at han gjengjeldte sine følelser for henne i nest siste episode av «Pia & Jasmin».

Så ble det et kyss og en dans på paret som fortsatt har svært varme følelser for hverandre.

Kjemi fra første stund
- Jeg falt raskt for Jan, det var noe jeg visste tidlig. Vi hadde kjemi fra første stund, sier Jasmin Haraldsen til Side2.

Paret har nå vært sammen i fire måneder og er veldig lykkelige. De har holdt seg for seg selv og forsøkt så godt de kan å holde det hemmelige for omverdenen.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Tvillingsjel
Etter seks uker i Frankrike i en vakker villa i St. Raphael ble det altså markedssjefen som stakk av gårde med Jasmins hjerte helt til slutt.

Jasmin skrev et brev til Jan der hun lettet sitt hjerte og fortalte ham at hun var forelsket i ham.

En tydelig lettet Jan var ikke i tvil om hva han føler for Pias mamma.

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle bli forelsket på TV, men det har skjedd, sier en smilende Jan til Jasmin før de tar sats og kliner til.

- Det var skjebnen
For Jasmin har de siste fire månedene vært fantastiske og hun og kjæresten har kost seg og sett hverandre daglig.

- Jeg føler virkelig det var skjebnen. Jeg hadde aldri forventet å bli forelsket på TV, men det skjedde. Å møte en mann i voksen alder og at alt klaffer slik det gjør er helt utrolig. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle finne kjærligheten slik, forteller Jasmin til Side2.

Nå gleder paret seg til en litt mer offentlig tilværelse.

- Det skal bli deilig å møte litt venner, gå på kino og være åpenlyst sammen, sier hun. Jan og Jasmin har lik livsstil, de samme holdningene til livet og liker de samme tingene, så at det var en perfekt match innrømmer Jasmin mer enn gjerne.

Begge forelsket seg
Både mor og datter fant seg en mann i løpet av realityserien, og de er begge stormende forelsket. Men hvem Pia velger er fortsatt uvisst.

Neste søndag er det klart for Pias valg, og da står det mellom Vemund Aarstrand (34) og Michael Anene (29).

Jasmin og Jan har vært litt sammen med Pia og hennes utvalgte, men i og med at Pia har vært travelt opptatt med Haugesund og teaterstykket der så har det ikke blitt mer enn litt middager og hyggekvelder mens de ser på «Pia & Jasmin».

Hvem Pia velger ser du på TV3 søndag klokken 17.05.