Gå til sidens hovedinnhold

Flytter inn hos Jay-Z

Norske gutter får stjernens storstue som ny base.

(SIDE2): Nordmenn som lager sanger som blir populære i USA er sjelden kost, men Stargate er i ferd med å komme i kategori med verdens største produsenter.

Denne uken har den norske duoen hele fem singler i øverste halvdel av den offisielle, amerikanske hitlisten Billboard Hot 100: «Tattoo» med Jordin Sparks, «Hate That I Love You» med Rihanna og Ne-Yo, «With You» med Chris Brown, «Don't Stop The Music» med Rihanna og «Can't Help But Wait» med Trey Songz.

VIDEO: JORDIN BRIANNA SPARKS ER STARGATES NYE, AMERIKANSKE IDOL-VINNER .

Tor Erik Hermansen sier til Stress.no at de naturligvis jobber veldig hardt, samtidig som de er i ferd med å flytte studiobase. Og det ser ut som en «power move»: Stargate forlater nå Battery Studios på Manhattan, og flytter inn hos Roc The Mic, to kvartal opp i gaten.

Dette er studioet til Jay-Z, drevet av sjefen for rapstjernens fancy 40/40-nattklubber. Lokalene fungerer som Jays private storstue, hvor han selv og kjæresten Beyoncé ofte spiller inn musikk, og studioet er ikke tilgjengelig for vanlig utleie.

Det var i Roc The Mics minste rom at Stargate første gang møtte superprodusenten Timbaland og hans artist Justin Timberlake. Hermansen forteller at det var under en session med Justin og Tim, hvor Jay-Z rappet. «Da holdt vi kjeft og så på», sier Askim-gutten.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken