Gå til sidens hovedinnhold

Se opp for frøken Smith

- Jeg kjenner en superstjerne når jeg ser en, sier Jay-Z

(SIDE2:) Willow Smith har signert med selveste Jay-Z og hans plateselskap Roc Nation.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det bekreftet Beyoncé Knowles' ektemann selv overfor talkshowverten Ryan Seacrest.

Mektig mann
- Jeg tror på superstjerner. Jeg tror superstjerner kan lage store plater. Og Willow har evnen til begge deler, sier han.

Rapperen, som regnes som en av de mektigste musikkskikkelsene i USA, sier han ikke visste at det var Will Smiths datter som hadde skapt låta «Whip My Hair» da denne ble lagt ut på YouTube tidligere i år.

- Jeg visste ikke at det var en niåring som hadde spilt den inn, sier han.

LES OGSÅ: Willow og Jaden stjal showet

Willow ble først kjent i Norge da hun var med mor Jada Pinkett-Smith og far Will på Nobels fredspriskonsert i fjor. Hun danset også, og sang på scenen.

Broren Jaden Smith har satset på en skuespillerkarriere og gjort det stort i Harald Zwarts «The Karate Kid».

Rihanna-kopi
Willow gjorde seg imidlertid bemerket med sin spesielle frisyre, der den ene siden er barbert helt kort, godt inspirert av Rihanna.

Jada Pinkett-Smith fortalte Side2 da de var i Oslo at hun og ektemannen ikke hadde noen problemer med at barna fikk opptre og forfølge sine drømmer i showbusiness.

- Både Will og jeg startet tidlig selv og har hele tiden blitt støttet av våre foreldre, sa hun. Far Will la til at det er en stor forskjell på showbiz-barn. Spesielt om foreldrene selv ikke er i branshen.

- De blir som regel de som tjener penger for familien, og det forrykker makten innad i familien. Jaden er i USAs mest innbringende film denne sommeren. Samme helg som den hadde premiere, måtte han rydde rommet sitt. Og slik vil det være i mange år fremover, sier han.

HER KAN DU HØRE WILLOWS LÅT

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken