Gå til sidens hovedinnhold

Neglene har vokst i 22 år

Kvinnens lengste negl er 26 centimeter, og vokser fortsatt.

(SIDE2:) I hele 22 år har Jazz Ison Sinkfield (48) fra Georgia latt neglene vokse fritt. Til sammen har hun over fire meter med negler. På den ene fingeren vokser en negl som er blitt 26 centimeter lang. Og den vokser fortsatt.

- Det er en gave, og det handler også om talent. Det er ikke hvem som helst som kunne klart dette, sier Sinkfield.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Vil bli berømt
Og hun er ærlig når det gjelder årsaken til negleinteressen. Hun gjør det for oppmerksomhetens del, og fordi hun ønsker å bli kjent.

Nylig deltok hun i TLC-programmet «My Strange Addiction» som hadde premiere i USA mandag.

En gang i uken går Sinkfield til en fast salong for å stelle neglene, og lakke dem. Hver gang tar prosessen fra fire til åtte timer. Tross sine lange negler, hevder hun at det er få ting i hverdagen som hindrer henne fra daglige gjøremål.

- Jeg kan tørke meg bak, påpeker hun i den sammenheng.

I TLC-programmet får man se at kvinnen nekter å klippe neglene. Hun sier at hun elsker neglene sine like høyt som sine barn.

- Neglene er meg, jeg elsker meg selv, og jeg elsker neglene mine. Hvis legene sa til meg at neglene mine var helseskadelig, så ville jeg fremdeles ikke ha klippet dem.

Tidligere var det Lee Redmond fra Utah som satt med verdensrekorden for de lengste neglene. Men de knakk da hun var involvert i en bilulykke i 2009. Redmond hadde spart neglene i 30 år.

4407

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?

Kommentarer til denne saken