(SIDE2:) Jeff Quattrocci kaller seg selv «the Swampmaster». Men under et show i Florida i helgen gikk det galt for alligatormesteren.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Utrolig jeg lever
Jeff har 17 års erfaring med alligatorer, og det å bryte med den amerikansk krokodillearten. Søndag skulle han vise sine ferdigheter under en festival i New Port Richie.

Jeff hoppet på alligatorens rygg, men ved et uhell fikk han armen sin inn i munnen på dyret som bet til. Jeff ble i all hast fraktet til sykehus med alvorlige skader. Der fikk han behandling med en rekke stifter og sting, og det forventes at han vil bli bra igjen.

- Med tanke på alt jeg har gjort og opplevd i løpet av de siste årene, så er jeg heldig som i det hele tatt er i live. Jeg jobber med 2,5 meter lange aggressive alligatorer som ville elsket å ta en bit av meg når som helst, skriver Jeff på sin egen MySpace-side, og fortsetter:

- Jeg er blitt bitt til sammen 13 ganger mens jeg har holdt på med mine Swampmaster-show. Men jeg har kommet meg etter hvert eneste bitt.

Det er uvisst hva som vil skje med alligatoren som bet Jeff denne gangen. Dyret ble hentet av « the Florida Fish and Wildlife Conservation Commission» etter angrepet.

HTML EMBED

3260