Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg dømmer ikke flerkoneri

- Det er nok derfor Camilla ikke liker meg, forteller Robinsondeltaker François Elsafadi til Side2.

(SIDE2): En lettere irritert Camilla Grøtness (26) røk søndag ut av Robinsonekspedisjonen på TV 3.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

- Angrer ikke
- Jeg hadde nok kommet lenger i Robinson hvis jeg hadde alliert meg med François. Jeg angrer likevel ikke på at jeg ikke gjorde det, for da måtte jeg lagt mine følelser til side og spilt et spill. Det hadde jeg ikke klart. Jeg klarer ikke å slikke folk jeg ikke liker opp etter ryggen. François er en idiot, sier Camilla til Side2.

Den blonde bærumsjenta gikk ikke spesielt godt overens med palestineren som er praktiserende muslim. Men kan likevel ikke forklare hvorfor hun ikke liker han.

- Vi er ikke uvenner, men jeg liker han ikke. Jeg hadde ikke noe problemer med å spise lite mat, men François taklet ikke matgreia. Jeg kom ikke godt overens med verken han eller Pål. Folk er forskjellige, og det var mange utrolig sterke personligheter med i Robinson, forklarer hun.

- Ok for dem som synes det er ok
François Elsafadi slår nå tilbake på kritikken.

- Det er jo koselig at hun kaller meg en idiot, sier han ironisk og fortsetter.

- Jeg forstår fortsatt ikke hva jeg gjorde galt med Camilla. Jeg er praktiserende muslim, og temaet flerkoneri kommer ofte opp. Vi diskuterte det, og jeg sa hva jeg mente. Jeg godtar min tro som den er, men følger selvfølgelig norske lover. Noen av jentene ble tydeligvis irritert da vi snakket om flerkoneri, forklarer han.

Men betyr det at du er for flerkoneri?

- Flerkoneri er ok for dem som synes det er ok. Jeg fordømmer ikke de som har flere koner. Jeg synes det faktisk er verre med de som har en kone og tre kjærester i smug. Utroskap er verre enn å være åpen om at du har to, tre eller fire koner. Så lenge konene selv aksepterer det. Jeg fordømmer ikke verken flerkoneri eller homofili, men jeg synes det er forkastelig å gå bak ryggen på andre, mener François.

Markert personlighet
Han innrømmer at han nok til tider kan ta litt mye plass.

- Min personlighet er markert. Jeg er ikke venner med noen fra Robinson nå, og heller ikke uvenn med noen. Jeg har uansett sagt at når vi kommer ut er tiden i Robinson over for oss. Jeg har ikke noe stygt å si om Camilla i dag. Hun er en søt jente. Da hun skadet ryggen var jeg faktisk den eneste som ivaretok henne, påpeker han.

Så fortsetter François.

- Jeg spilte et ærlig spill, og sa til mine allianser at de kunne være trygge på meg. Det finnes mange måter å spille spillet på, men jeg spilte spillet uten å lyve. Jeg tror at hvis du er drittsekk hjemme, så er du drittsekk også i Robinson. Du klarer ikke å skjule det i 40 dager.

Les også: Håper han klikker fullstendig

Se bilder fra 2. episode av årets Robinson her:

2365

Kommentarer til denne saken