Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er et godt forbilde

Beskyldninger om orgier med horer til tross, Cristiano Ronaldo mener han er en god rollemodell.

(SIDE2): Du tror kanskje de fleste proffe fotballspillere er sleske menn som lever en livsstil hvor champagnen flyter og kvinnene står i kø utenfor soverommet.

Likte du denne saken? Besøk Side2 Mann

- Vanskelig hverdag
Beskyldningene om Cristiano Ronaldos orgie med fem horer kan kanskje virke som en bekreftelse på disse antakelsene, selv om påtalemyndigheten ikke mente det var nok bevis i saken til å gå til sak. Nå slår Ronaldo selv tilbake.

- Mange folk har et bilde av fotballspillere som folk som elsker å gå på byen hele tiden, sløser bort pengene sine og dater mange kvinner, forteller portugiseren til Hello Magazine.

- Det er vanskelig å komme unna denne forestillingen, men å forholde seg til presset med å være en proff fotballspiller og den oppmerksomheten det skaper kan være veldig vanskelig.

Veldedighet
- Fotballspilleres livsstil er alltid i søkelyset men bildene og skriveriene om rikdom, glamor og fester forteller ofte ikke den sanne historien. Det er mange ganger en ganske ensom tilværelse, og vi føler oss ikke trygge noen steder, sier Manchester United-spilleren til magasinet.

- Men, våre lønninger betyr at vi veldig sjeldent får sympati fra allmennheten. Men, jeg tror jeg er en god rollemodell, konkluderer han.

I Ronaldos forsvar har han bidratt med sitt. Han er med på noe veldedighetsarbeid, og i 2005 fløy han en 11 år gammel gutt og faren som overlevde tsunamien i Indonesia til en av Portugals VM-kamper. Ronaldo dekket alle utgiftene, og senere fikk han alle spillerne med seg på å kjøpe et hus til familien i Indonesia.

Mer om Ronaldo:

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis