Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er nervøs

Tone Damli Aaberge og de andre danserne forbereder seg til kveldens konkurranse. Se hva de skal danse her.

(SIDE2): Fredag kveld får du et gjensyn med tre tidligere danselærere i «Skal vi danse».

Hvem tror du går ut i kveld? Si din mening til høyre.

Da kommer Bjørn Wettre Holthe som vant fjorårets konkurranse sammen med Katrine Moholt, og underholder sammen med Gyda Svela-Thorsen og Therese Cleve.

Dette mener dansekjendisene
TV 2 har allerede gått ut og lovet at seerne kan vente seg et morsomt og sexy medleyshow på parketten under direktesendingen på fredag.

Se bildene fra forrige fredag nederst i artikkelen

Danserne har trent hele uken, og hvordan deres hverdag er kan man lese i bloggene deres.

- I kveld merker jeg at jeg er nervæs. Jeg er ikke sikker på om det er dansen for meg. Jeg er svært klar over at det kan være min tur å gå ut i morgen, skriver Tone Damli Aaberge i sin blogg.

Les mer: Besøk tones blogg
Kveldens dans: Tone og Tom-Erik danser cha cha til «Cuba libre»

Susann Goksør Bjerkreim skriver ingenting om hun er nervøs eller ikke, men så har hun etter en lang håndballkarriere også god erfaring med å forberede seg på tøff konkurranse.

- Tango er mye morsommere enn jeg trodde! Fryktet at Asmund skulle slepe meg rundt og kaste på meg en nakke sleng, men det går faktisk ganske greit. Liker den bestemte føringen, jeg trenger liksom ikke å lure på hva Asmund vil, og så er det ok å ha en dans der vi danser sammen hele tiden, skriver hun i sin blogg.

Les mer: Besøk Susanns blogg
Kveldens dans: Susann og Asmund danser tango til «Por un Cabeza»

Kristian Ødegård har vist seg som en god danser og underholder, og han er også en aktiv blogger.

- Jeg har ikke så mye å si om konkurransen og fredagens quickstep og alt det der akkurat nå. Det ville blitt å gjenta seg selv; alle danser er vanskelige, jeg har ikke full kontroll på beina, og jeg er nervøs for morgendagen. Blablabla... , skriver han.

Videre forteller han om hvordan dansingen etter hvert tar så mye plass at han har begynt å drømme om det. Mer om det kan du lese på hans blogg.

Les mer: Besøk Kristian Ødegårds blogg

Kveldens dans: Kristian og Alexandra danser quickstep til «Mrs. Robinson».

Elisabeth Andreassen og Steffen Tangstad er ikke så ivrige på bloggingen som de andre deltakerne, men de er absolutt sterke kandidater i konkurransen. Elisabeth og hennes danseparter Mats, danser i kveld slowfox til «Can't take my eyes of you».

Steffen og Ingrid Beate danser rumba til «Unbreak my heart».

Inspirert? Her kan du lære å danse

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021