Gå til sidens hovedinnhold

«Jeg er utrolig singel»

Hun er vant til å date rockestjerner, skuespillere og profesjonelle idrettsutøvere. Nå er jetsetteren Michele Waagaard tilbake i Norge. Møt henne her og se bildespesial.

Michele Waagaard satte seg umiddelbart på flyet da NRK ringte og tilbød henne jobb som programleder på Svisj-show.

-Jeg er så glad for at jeg fikk denne jobben. Redaksjonen er så fantastisk, og alt er utrolig mye mer proft her i NRK enn i MTV, sier Michele til side2.no

24-åringen fra Hønefoss har tilbrakt store deler av livet i Bangkok, blant annet på grunn av en mor fra Thailand. Der har hun opplevd mer enn de fleste kan drømme om.

Michele har vært popstjerne i jentebandet JAMP og solgt millioner av skiver, gjort det stort som modell, jobbet som skuespiller og sist men ikke minst, hun har vært en av de mest populære programlederne for MTV Thailand.

Men så ble hun lei av det meningsløse jetsett-livet og flyttet hjem, nærmere bestemt Grünerløkka.

Singel
Hun kommer til Norge uten kjæreste.

- Jeg er utrolig singel om dagen, sier Michele. Men så er jeg sinnssykt pirkete, da.

Så får tiden vise om noen av A-kjendisene i Norge er bra nok for Michele.

Stor overgang
Michele innrømmer at det er en stor overgang for henne å flytte hjem til Norge og språket er det verste.

- Jeg leter etter ord og uttrykk hele tiden, ler hun og håper seerne er tålmodige med henne i starten.

Klimaet er også uvant for henne og hun gleder seg til sommeren så hun kan få pakket opp alle klærne sine. Hun er spent på hvordan seerne vil reagere på henne og humoren hennes.

- Ungdom i Thailand er så søte, uskyldige og naive. De har et sykt forhold til idolene sine, mens her i Norge virker de så kule og voksne. Jeg blir helt sjokkert når jeg hører tenåringsjenter snakke på trikken, sier hun til side2.no.

- Håper de ikke forventer for mye av meg. Jeg er egentlig ganske kjedelig og kan si utrolig mye rart, fortsetter hun.

Digger Ole Ivars
Svisj-show er et musikkprogram med chat og den siste delen blir nytt og uvant for Michele. I tillegg er hun helt grønn på norske artister og har fått en enorm hjemmelekse fra sjefen.

- Vet du hva som var den siste låten jeg lastet inn på iPoden? «Samefolkets land» med Ole Ivars. Den er jo helt fantastisk. Men da fikk jeg kjeft av de i redaksjonen. Hun tilføyer at det er gammel rock som står hennes hjerte nærmest. Og av norske artister har hun fått med seg Turboneger så langt, men håper snart å utvide repertoaret.

Kommentarer til denne saken