Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har 1.110.400 følgere på Instagram!

Andrea (17) er mer populær enn flere av verdens største stjerner. Nå skal hun blogge for Side2.

(SIDE2): Vår nye blogger og instagrammer heter Andrea, er 17 år og går i 2. klasse på Rosenvilde VGS.

Hun er Norges største på Instagram og opererer under navnet «Fashion For All». For øyeblikket ligger hun på 57. plass på listen over topp 100 instagrammere, i godt selskap med store stjerner som blant annet Oprah, Pink, Channing Tatum og Ryan Seacrest (kilde: http://web.stagram.com/hot).

Instagram-kontoen ble opprettet for litt over et år siden, og har siden den gang mildt sagt eksplodert! Med 1.110.400 følgere på Instagram, og en stadig økende følgerskare, tilbringer hun tross alt store deler av fritiden med venner og familie.

Hemmeligheten bak suksessen

- Jeg har lagt ut flere bilder hver eneste dag siden oppstarten. Noe av hemmeligheten for å få mange følgere er å legge ut bilder relativt ofte, tror jeg, sier Andrea til Side2.

Være aktiv selv på Instagram er et must for å lykkes. – Det å kommunisere med andre brukere og bli kjent med folk, noe jeg gjorde mye i begynnelsen, opplevde jeg fungerte godt for å øke antall følgere. Kommentér og lik andres bilder er et viktig tips!, forteller Andrea.

Inspirasjon er et stikkord. - Mitt fokus på Instagram er å inspirere andre. Det er ikke lett å være en kilde til inspirasjon for en million mennesker, så det jeg prøver på er å ha en viss variasjon i bilder og stiler, og samtidig beholde en rød tråd, sier hun.

Nominert til Vixen

Andrea begynte å blogge i september 2012, som en følge av suksessen på Instagram, og ble nylig nominert til årets nykommer i Vixen Blog Awards.

- Det er utrolig gøy! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli nominert til noe sånt da jeg startet opp. Det å være finalist er veldig inspirerende og motiverende for videre blogging, sier hun.

Også på bloggen står inspirasjon i fokus. - Jeg liker å blogge om mote og stil. Bloggen er også mye mer personlig enn Instagram, men fokuset her er også å inspirere, sier Andrea.

Hun erfarer at forskjellen på blogg og Instagram er det språklige uttrykket. - Jeg syns det er gøy å kunne utdype mer og si mine egne meninger på bloggen, og ikke minst hjelpe folk med å finne den stilen de ønsker, fortsetter hun.

Blogg og Instagram i en miks

- Jeg kombinerer ofte de to kanalene, ved å for eksempel informere om på bloggen hvor leserne kan få tak i produktene jeg publiserer på Instagram, sier Andrea.

I begynnelsen la hun ut de eksakt samme bildene på bloggen som på Instagram. - Nå har bloggen mer innhold, og flere og mer varierte bilder. Jeg elsker å drive med motebilder og har det gøy med å ta bilder på alle måter og dele med andre, sier hun.

For framtiden har hun klare tanker og med en far i musikkbransjen er sporet staket opp. - Jeg ønsker å finne meg noe i musikkbransjen når jeg er ferdig med utdannelsen. Musikk er noe jeg liker godt og jeg kunne tenke meg å jobbe med artister, planlegging av konserter og festivaler, avslutter Andrea.

Andreas blogg «Fashion For All» leser du her og «Fashion For All» på Instagram finner du her

Flere av våre bloggere er også nominert til Vixen.
I følgende kategorier har vi:

Årets blogger:

 • Annette Haga (NetteNestea)
 • Cathrine Heienberg (Cathinthecity)
 • Marie Brudevold (Supermarie)
 • Ulrikke Lund (Ulrikkelund)

Årets inspirasjonsblogg:

 • Cathrine Heienberg (Cathinthecity)
 • Ulrikke Lund (Ulrikkelund)

Årets kjendisblogg:

 • Ulrikke Lund (UlrikkeLund)

Årets moteblogg:

 • Annette Haga (NetteNestea)
 • Ulrikke Lund (Ulrikkelund)

Årets nykommer:

 • Andrea Brataas (Fashionforall)

Beste dagens outfit:

 • Ulrikke Lund (UlrikkeLund)
 • Annette Haga (NetteNestea)

Stem på våre bloggere her

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken