Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har vært for ujevn

Åpenhjertig Martin snakker ut om 2008-sesongen.

Se intervjuet med Martin Andresen på VIF TV.

- Sesongen ble for min egen del veldig ujevn. Prestasjonene svingte for mye og jeg ble preget av at det var et byggeår med mye nytt i og rundt laget. Jeg har brukt tid på å observere samtidig som jeg har vært spiller og det har nok gått ut over prestasjonene på banen, sier Vålerenga-manageren til VIF TV.

- Jeg har ikke klinka til nok, men det satser jeg på å gjøre noe med i sesongen som kommer. Nå kjenner jeg rollen og vet at alt rundt laget fungerer.

Etter en skuffende 10. plass i serien ble cuptriumfen mot Stabæk et solid plaster på såret på tampen av sesongen.

- Cupfinaleseieren gir en god inngang på 2009-sesongen. Den satt standaren og er en motivasjon for hele klubben. Vi skal surfe videre på den bølgen inn i en ny sesong.

Andresen tror årets problemer gjør Vålerenga sterkere inn mot 2009-sesongen.

- Jeg viste at det kom til å bli et tungt år, men hadde selvfølgelig håpet at vi skulle gjøre det bedre i serien. Det har vært et byggeår, men det har tatt lenger tid enn jeg trodde å få alt på plass.

- Jeg føler ikke at jeg har bevist noe ennå, men det var selvfølgelig godt å vinne en pokal det første året. Vi kommer til å få betalt for arbeidet som er lagt ned i år i sesongen som kommer og vi skal slå bedre fra oss i serien.

Se intervjuet med Martin Andresen i video-vinduet under eller klikk her for å se innslaget på VIF TV.

try {TV2Player.insertPlayer(280685,false,'player0',false,5,'clubplayer','viftv');}catch(e){if(location.href.indexOf('debug=true')>0) {alert(e.message)}};

Kommentarer til denne saken