Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg liker kroppen min

Jennifer Love Hewitt slår tilbake mot aviser som trykket badebilder av henne og kalte henne tykk.

(SIDE2): Fredag ble det kjent at Jennifer Love Hewitt har forlovet seg, og for tiden er på ferie med forloveden på Hawaii. Samme dag dukket det opp bilder av henne i bikini, noe enkelte aviser var raske til å bruke.

Les mer her:Jennifer Love Hewitt forlovet

Blant annet den britiske Daily Mail brukte bilder av henne fra Hawaii og sammenliknet dem med bilder av Jennifer fra 2005, med tittelen «A holiday swim reveals Jennifer Love Hewitt has piled on the pounds».

Se saken her

- Ikke tykk!
Nå slår «Ghost whisperer»-stjernen tilbake mot avisene som kaller henne tykk, og påpeker at hun har cellulitter.

- Det jeg burde gjøre er å feire noen av de beste dagene i mitt liv, og forlovelsen med drømmemannen min, men i stedet må jeg forholde meg til fotografer som tar krenkende bilder fra dårlige vinkler, sier hun irritert på sin hjemmeside.

- Dette blir siste gangen jeg kommenterer dette. Jeg har latt være å si noe på en god stund nå om hvordan kvinners kropper blir gransket hele tiden. For å gjøre det helt klart, jeg er ikke oppskaket for min egen del, men for alle de kvinnene der ute som sliter med kroppsbildet sitt. En størrelse to er ikke tykk! Og det vil det heller aldri være. Og å være en størrelse null gjør ikke at du blir pen, raser hun.

- Langt fra noe under
Jennifer var tidligere sammen med musikeren John Mayer, og skal ha vært inspirasjonen til hans hit «Your Body is a Wonderland», noe avisene var raske til å påpeke.

28-åringen skriver sarkastisk tilbake:

- Kroppen min er langt i fra noe «Wonderland». Den er mer som en pantelåner. Det er mange interessante deler satt sammen, og hvis du ser nærme vil du antakeligvis bli begeistret, men ved første blikk; antakeligvis ikke.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar