Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg sier alltid noe dumt

Sienna Miller forklarer nå sin vane med å «tråkke i salaten» med at hun må lide av en mild form for Tourettes syndrom.

(SIDE2:) Den engelske skuespilleren har flere ganger fått stor oppmerksomhet for ting hun har sagt, nå sist da hun skrøt uhemmet av sitt forhold til narkotika i forbindelse med lanseringen av hennes nye film.

Les saken her.

«Shitsburg»
Hun har tidligere også fornærmet de drøye 300 000 innbyggerne i Pittsburg, Pennsylvania, da hun kalte byen for «Shitsburg». Nå mener hun selv å ha funnet årsaken til at hun ikke klarer å holde tungen rett i munnen.

- Disse tingene bare detter ut av munnen min. Jeg tror kanskje jeg lider av en mild form for Tourettes syndrom. Ikke for å fornærme folk som virkelig har Tourettes, men jeg sier de mest upassende tingene til de mest upassende tidene, og de mest upassende personene. Alltid. Garantert.

Det innrømmer Miller i et intervju med den engelske avisen The Guardian.

Tourettes syndrom er en arvelig, nevrologisk tilstand, som gjør består av gjentatte, ufrivillige bevegelser og ukontrollerbare vokale lyder, som kalles tics. Av og til kan de vokale lydene bestå av upassende ord eller setninger.

Avviser romanserykter
Siden Sienna og Hollywood-kjekkasen Jude Law gikk fra hverandre i 2005, har det vært en konstant rykteflom om hvem hun har datet. Nå slår hun tilbake mot ryktene.

- Jeg har tydeligvis ligget med halve Hollywood. Men det er ikke sant. Jeg skal ha ligget med Orlando Bloom, Daniel Craig, Leonardo DiCaprio, Puff Daddy og Josh Hartnett. Ja, jeg kjenner dem, men jeg må vel få lov til å ha mannlige venner? spør Miller.

Les mer om kjendiser her:

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis