(SIDE2): I mandagens episode av Top Model skal jentene få en liten make over, og det i form av kam og saks.

Ikke lenge etter at de håpefulle modellspirene har stått opp i Los Angeles og aner fred og ingen fare, dukker dommer Jonas Hallberg opp på TV-skjermen og forteller at det neste på programmet er tur til frisøren.

Se klipp nederst i artikkelen!

Det er det ikke alle som er like glade for, og diskusjonen mellom jentene går i hvorvidt de risikerer å få håret klippet guttekort, og flere av jentene er tydelig nervøse før de skal møte hos frisøren.

- Hvis jeg blir stygg,.. Jeg takler ikke å være stygg, utbryter Sunniva (18), og nekter å tro håret hennes blir klippet, ettersom hun ofte har fått komplimenter for nettopp å ha fint hår.

Det viser seg at frisøren som skal ordne håret deres, har base i New York og har satt fingrene i manken til både sangerinne Jessica Simpson og supermodell Heidi Klum, og han forteller de norske top model’ene at han bare vil hente ut potensialet hos hver enkel.

- Det er ikke snakk om å forandre dere dramatisk, men om å gjøre dere bedre.

LES OGSÅ:

Her er Norges nye modellhåp
Top Model-dommer: - Du ser feit ut
- Vanskelig å slå igjennom i Norge med utenlandsk utseende
- Ofte den minst pene som er den beste modellen
- Modeller behøver ikke være pinnesmale
- Det blir mye drama

Men til tross for stjernestatusen og kjent klientliste, så blir enkelte av deltakerne heller småpaniske i det de innser at saksa er ment for å klippe av dem lokkene.

- Jeg tror jeg besvimer, sier Kristina (24) og tar seg til panna, når Jonas og frisør Michal begynner å snakke om å klippe hennes blonde, lange hår til en sveis ala Anne Hathaway i filmen Les Misérables.

Enkelte liker det som foreslås, mens andre tyr til tårene når de blir forespeilet sin nye frisyre. Og Sunniva? Hun får skryt for både sin stil og sitt ansikt, men Michael vil gi henne både pannelugg og korte lengder ...

I kveld er det dessuten flere overraskelser i form av hvem som forlater konkurransen, og et fotoshoot som får noen av jentene til å bli paniske av redsel - mens andre tar den halvnakne utfordringen på strak arm.

Dommere er i tillegg til Hallberg, som har vært dommer ri svenskenes utgave av Top Modell, tidligere supermodell Siri Tollerød, kvinnen som oppdaget Tollerød som 16-åring Donna Ionna og fotograf Erik Asla.

Top Model ser du på TV3 mandag klokken 20.30

HTML EMBED