Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg trengte Gud, sex og alkohol

Kanye West avslører at hendelsen med Taylor Swift ble et vendepunkt.

(SIDE2): Kanye West har det siste året vært mest i fokus som far til lille North og forlovede til Kim Kardashian.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Tok tid

Men den verdenskjente rapperen sier at han har brukt de siste årene på å komme seg ovenpå etter at han i 2009 stormet scenen under American Music Video Awards, tok statuetten fra vinneren Taylor Swift og erklærte at han mente den burde gått til Beyoncé Knowles.

Opptrinnet gjorde Swift mer forvirret enn såret i begynnelsen, men West ble satt ettertrykkelig på plass etter nevnten Knowles sa godt i fra på scenen hva hun mente om opptrinnet hans.

- Jeg trengte God, sex og alkohol, mye sex, sier han om «behandlingen» etter seansen.

Alkohol var kanskje det han hadde fått nok av den kvelden, men Kanye West var raskt med å unnskylde seg etterpå.

HTML EMBED

- Ekstremt vanskelig

- Ja, det har vært ekstremt vanskelig... Det at jeg såret noen, eller tok noe fra... Du vet, fra en talentfull artist, eller fra hvem som helst... Fordi jeg vil bare hjelpe folk. I hele mitt liv har jeg ønsket å gi, og gjøre det som jeg føler er riktig. Når det kommer til denne situasjonen, skjønte jeg med en gang at dette var feil. Jeg tråkket faktisk på følelsene til en person. Det var uforskammet. Punktum. Jeg ønsker å si unnskyld til henne personlig, sa han til Jay Leno i ettertid.

I praten med magasinet Interview sier rapperen at han har et avslappet forhold til kjendistilværelsen, men at den noen ganger får ham til å føle seg på en annen planet.

- Jeg har min astronautfamilie. Å bli berømt er nesten som å bli skutt ut i verdensrommet, noen ganger uten overlevelsesdrakt. Vi har sett så mange personer som mister seg selv, ekslpoderer og kveles i denne sammenhengen, men å ha et anker av andre astronauter og lage en liten romfamilie hjelper.

LES MER:

Ser du hvem dette er?
Fra ille til verst
Nå viser hun frem sin «nye» bikinikropp
Årets beste parodi?

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken