Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg viker ikke

Frp-topp Henning Holstad nekter å bøye seg for Christer Tromsdal.

Skittentøyvasken mellom Knoll og Tott pågikk med sterke karakteristikker hos namsmannen i Oslo i dag.

NA24 – din næringslivsavis

Etter å ha forklart seg i hele ettermiddag, er Holstad ute på gangen før advokatenes avslutningsprosedyre setter i gang.

- Christer Tromsdal har brukte sterke adjektiver om meg i hele dag. Jeg har fortalt retten fakta, hevder Holstad overfor NA24.

Les også: Snusk og sex i retten

I sin forklaring har partene gått frem punkt for punkt om leieforholdet av den berømte leiligheten på Aker Brygge i Oslo.

- Jeg har forsøkt å forholde meg ryddig til dette. Det er noen konstruksjoner som går langt utover det jeg mener er akseptabelt, sier Holstad til NA24.

- Jeg blir sint
I formiddag brukte Tromsdal sterke påstander om sin leietager. Blant annet sa Tromsdal i namsretten om synet som møtte ham og flyttemennene da de fikk kastet Holstad ut av leiligheten:

- Når vi ringer på blir vi møtt av en utenlandsk dame. Hun er halvnaken. Det første man ser er en stor baseballkølle og håndvåpen... alkohol, kassevis med flasker....

Holstad tilbakeviste påstandene og fortalte namsretten at det slett ikke var snakk om prostituerte, slik Tromsdal insinuerte.

- Det er en konstruksjon og jeg blir sint når han omtaler personer som om de selger seg selv. I juni i fjor hadde jeg gjester i leiligheten. Den ene personen var min tidligere samboer som jeg fremdeles har et godt forhold til, og den andre var en student som jeg kjenner, fortalte Holstad i namsretten.

- Man kommer med noen karakteristikker av meg og mine venner som jeg opplever som sterkt injurierende, forteller Holstad til NA24.

Holstad beskrev konflikten som en krig som er satt i gang.

Les også: Såret av narko-beskyldninger

- Tøft
- Jeg opplever dette veldig tøft. Tromsdal sa fra dag en denne konflikten begynte at han ville skape problemer for meg. Og det har han tydeligvis greid. Men det gjør ikke påstandene mer sannferdige, sier Holstad til NA24.

Holstad er imidlertid ikke innstilt på å gi seg. Han fortalte retten at han i den senere tid har blitt kontaktet av flere personer som har blitt truet, svindlet og løyet til.

- Jeg konstaterer at flere personer har henvendt seg til meg og fortalt at de i forskjellig grad har opplevd trusler og svindel fra Tromsdal. Disse har imdlertid ikke tatt til motmæle mot Tromsdal. Jeg viker ikke, jeg er en gategutt fra Oslo, sier Holstad til NA24.

Christer Tromsdal tilbakeviser blankt at han har fremsatt Holstads trusselbeskyldninger.

- Dette er pissprat fra ende til annen. Hadde det vært noe i det, så hadde dette vært anmeldt for lenge siden, sier han til NA24.

Reklame

Nå kan du teste HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ gratis