Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil ha fred

Kronprinsessen var ikke videre begeistret da lokalavisen dukket opp for å intervjue henne på handletur på ICA.

(SIDE2): Sammen med sønnen Marius Borg Høiby var Mette-Marit tirsdag på handletur på ICA Ime, skriver Lindesnes Avis.

- Jeg er på ferie
Ifølge avisen vakte det enorm oppmerksomhet da Mette-Marit ankom nærbutikken. Men da lokalavisen tok kontakt var hun lite snakkesalig.

- Jeg er på ferie, og vil gjerne ha fred, sa hun.

Sivile politifolk som holdt vakt, forsøkte ifølge Lindesnes å overtale pressen til å ikke fotografere kronprinsessen og hennes sønn.

Handlet dagligvarer
Da hun kom ut med en ICA-pose satte Mette-Marit og sønnen seg i sin Lexus og kjørte av sted med livvaktene på slep.

Ifølge de ansatte i butikken skal Mette-Marit ha handlet vanlige dagligvarer. Mest sannsynlig skal hun tilbringe tid på hytten i mandag frem til onsdag. Da er hun på offisielt oppdrag i Kristiansand.

Kronprinsesse er Fullriggeren Sørlandets kongelige beskytter, deltar på skutas 80 års jubileum i Kristiansand onsdag 27.

Her deltar hun på et skjærgårdstokt for spesielt innbudte gjester. Fullriggeren Sørlandet er verdens eldste aktive fullrigger og har vært en ambassadør for land og folk i 80 år.

I hemmelig bryllup
I helgen var Mette-Marit sammen med barna, kronprins Haakon og sin mor i bryllup i Kristiansand, melder Se og Hør.

Det var hennes barndomsvenninne, Hege Aasgaard, som giftet seg med Espen Hille. Ifølge ukebladet holdt kronprinsessen en svært personlig tale i bryllupet.

Hun skal blant annet ha trukket frem at Aasgaard hadde vært en viktig støttespiller for henne da hun var alenemor og livet ikke var så lett.

Travle uker for Mette-Marit
Dronning Sonja skal som kjent feire sin 70-årsdag i Stavanger neste uke. Der kommer kongelige og venner av kongehuset fra fra inn- og utland til å være til stede.

Ifølge Rogalands Avis viser trafikklister fra Stavanger lufthavn, Sola, at kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Märtha Louise og Ari Behn som ankommer Stavanger allerede mandag 2. juli. Den offisielle fødselsdagsfeiringen for Hennes Majestet Dronningen starter i Stavanger onsdag 4. juli, og fortsetter med et cruise langs Sørlandskysten som avsluttes på Kongeparets landsted på Mågerø. De fleste av gjestene fra Europas Kongehus kommer til denne feiringen.

Dermed er det travle uker for Mette-Marit. Så det er kanskje ikke så rart at hun velger å slappe av litt på Sørlandet.

Side2 er på plass i Stavanger når dronningen skal feire sin 70-årsdag og gir deg full rapport.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller