Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil jobbe med mote resten av livet

Vår nye moteblogger drømmer om London og New York

(SIDE2): Kaja-Marie Christensen (22) fra Fredrikstad er vår nye moteblogger. Bloggen ble opprettet i 2011, og har åpnet mange dører for henne. Bloggen hennes kan du lese på www.kajamarie.com.

- Bloggen har bydd på mange spennende utfordringer, morsomme eventer og sammenkomtser. Den har også gjort at jeg har møtt mange nye, fantastiske personer som jeg har god kontakt med.

På bloggmenyen hos Kaja-Marie får du servert mote, mote og mote.

- Klær, sko, vesker, styling og alt som hører med er en stor lidenskap, og også noe jeg jobber med hver dag. Derfor blir det veldig naturlig for meg at mitt fokus ligger på nettopp mote, da særlig outfit bilder, sier hun.

Investeringer for høsten

- Ett par nye boots, en kul skinnjakke (har enda ikke klart å finne den perfekte nemlig), en varm vinterjakke, collegegensere fra Kenzo og McQ og sneakers fra Isabel Marant. Om alt havner i klesskapet denne høsten gjenstår å se, sier hun.

Hun velger også å beholde noen nøkkelplagg fra sommergarderoben inn i høstsesongen.

- Levi's shortsene mine, t-skjorter, topper med print og bootsene.

Har jobbet med mote siden hun var 16

Kaja-Marie har utdanning i markedsføring fra Handelshøyskolen BI og for øyeblikket er hun bosatt i Oslo, hvor hun jobber på Høyer Egertorget. Motebloggeren har jobbet med klær og sko siden hun var 16 år.

- Det at jeg har jobbet med sko og klær siden jeg startet å jobbe har hatt veldig mye å si for min interesse for mote, og dette har selvsagt stor innvirkning på min måte å style klær på. Mine jobber opp igjennom årene har vært til mye hjelp når det gjelder min lidenskap for mote, og derfor også innholdet på min blogg.

Drømmer om London og New York

- Nå har jeg jo nettopp startet i ny fulltidsjobb på Høyer Egertorget, med masse fine merker, så fremover blir det å jobbe hardt og målrettet der før jeg planlegger så veldig mye mer. Jeg har lyst til å ta et 10-ukers kurs i London, hvor jeg får noe som kalles Vogue Fashion Certificate, men det blir ikke før om minimum ett år. Jeg drømmer selvfølgelig om å kunne jobbe med mote for resten av livet, gjerne med innkjøp eller noe lignende. Eller kanskje ett motemagasin? Man vet jo aldri. Jeg drømmer også om å bo noen år i New York, men det får jeg ta med tiden, sier hun.

Kaja-Maries 10 beste motekjøp noensinne:

Vintage Levi's shortser x 3

Isabel Marant boots

Veske fra Chloé

Skort fra Zara (blanding av skjørt og shorts, blitt brukt mye!)

Alexander Wang sandaler og 3.1 Phillip Lim Pashli Satchel

Alexander Wang Marion bag

Nyinnkjøpte Saint Laurent Belle Du Jour clutch

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken