Gå til sidens hovedinnhold

Jegertvillingene får egen serie

Oslo (ANB): Jegertvillingene Johanne og Kristine skal lage egen villmarksserie på TVNorge.

De to jaktfrelste tvillingsøstrene Johanne og Kristine Thybo Hansen (22) fra Nordreisa i Troms tok Norge med storm etter at programmet «Kjære søster» ble sendt i Ut i Naturen.

Reaksjonene på programmet kom raskt. I dagene etter at programmet ble sendt, kom det over 2500 kommentarer og mer enn 19.000 har likt innleggene om jakttvillingene på Facebook.

Nå er det klart at jentene skal lage egen villmarksserie på TVNorge, skriver siste.no.

– Jentene er fantastiske og vi er veldig stolte av å ha fått dem til kanalen. De knuser alle fordommer folk måtte ha både om jenter på deres alder og om den typiske jegeren. Johanne og Kristine viser at unge jenter klarer seg vel så bra som gamle gubber ute i skauen, sier programdirektør i SBS Discovery og TVNorge, Eivind Landsverk.

Les også: Trollbandt TV-seerne

Etter at det norske folk ble kjent med tvillingsøstrene gjennom VG og NRK-serien «Ut i naturen» har interessen for de to jegerjentene eksplodert.

TVNorge kan fortelle at de allerede i et år har jobbet med jentene om et konsept.

Resultatet blir en villmarksserie hvor tvillingene sendes ut i den store verden for å gjøre det de liker aller best: Å jakte.

– Vi har samarbeidet med jentene et års tid og utviklet et konsept som er skreddersydd for dem. Detaljene får vi komme tilbake til, men det blir en eksotisk opplevelse både for jentene og TV-seerne, sier Landsverk.

Les også: Naken modell med Busk

Opptakene til den nye serien starter om få uker. Konseptet er at tvillingene sendes ut i verden på jaktopplevelser helt annerledes enn hva de er vant med. (ANB)

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken