(SIDE2): Jennifer Aniston (45) ofret treningen for filmrolle.

Spiste sunt

Jennifer Aniston ble superkjendis etter sin rolle som bortskjemte Rachel i TV-suksessen «Friends». Nå er hun aktuell i filmen «Cake» som hadde premiere tidligere i høst og her får skuespilleren helt klart vist nye sider av seg selv.

I filmen spiller hun en kvinne med kroniske smerter, og Aniston måtte virkelig gå inn i seg selv for rollen, i tillegg til å la kroppen og utseende «forfalle».

Den spreke 45-åringen avslører at hun i to og en halv måned droppet treningen og hun tillot seg også å spise mer. Rollen i filmen krevde nemlig at den populære Hollywoodstjernen måtte gå opp noen kilo i vekt.

- Jeg stoppet å trene og jeg var ikke så forsiktig med kostholdet som jeg bruker å være. Jeg var fortsatt sunn, men jeg tillot meg mer, forklarer Jennifer ifølge Us Magazine.

Avslappet forhold til kroppen

Den tidligere «Friends»-kjendisen sier at hun tror kroppen hennes hadde bare godt av å ta det litt rolig en liten periode, men Jennifer påpeker hun visste at det ville bli lagt merke til.

- Den eneste negative ved dette var selvfølgelig at man fikk noen kilo ekstra og at det gikk sånn cirka 4000 graviditetsrykter, men utenom det føltes det helt greit!