Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg stoler ikke på folk som ler hele tiden

Jennifer Aniston tror ensomhet og isolasjon kan brukes til noe positivt. Se intervjuet her.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=FScZBtmslISCeQstwXbh65Y-y56DrF2Ewk9w2yfnfzxVwwQhoHNMDwp0CEfFr0SOlKGOuaKK02sNOxe7o7zzTcqJCNewpu-nukNwFptA_cTQSWDr3pMr5u6kwFo2FlNV93DwpIXvngM&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Det nærmer seg premiere på Jennifer Anistons film «Cake». Rollen, som er av et helt annet kaliber enn det vi er vant til å se henne i, ga henne en Golden Globe nominasjon, og mange mener at hun også burde ha blitt nominert til Oscar.

- Fra barndommen min husker jeg de følelsene av isolasjon og ensomhet. Men det er bra å føle på det. På den måten kommer man i kontakt med seg selv, sier Aniston, som beskriver rollen i «Cake» som å ha klatret opp Mount Everest.

Hun lot kroppen totalt forfalle for å spille Claire, en kvinne som lider av kroniske smerter og depresjon. I tillegg er hun avhengig av piller og alkohol og går med konstante selvmordstanker.

- For å si det sånn. Det å få tilbake kroppen min igjen… Ah, vi har alle hatt en stiv nakke eller forstrukket en muskel – bare tenk deg å ha det over hele kroppen din hver dag, hele tiden. Jeg har så utrolig medfølelse for disse menneskene, sier Aniston.

I intervjuet over kan du også høre om hvor glad hun var for at hun og Justin Theroux hadde litt avstand til hverandre under selve innspillingen. Han spilte nemlig samtidig inn scener til den dystre TV-serien «The Leftovers», som også handler om savn, smerte og sorg.

- Vi hadde telefonsamtaler om at han hadde banket opp en falsk bjørn og et tre, mens jeg hadde tatt en overdose igjen. Vi hadde begge brutale timeplaner samtidig, så på den måten var det egentlig perfekt.

«Cake» har premiere på norske kinoer fredag den 27. mars.

Lyst på flere slike saker? Følg oss på Facebook da vel.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken