(SIDE2): I Hollywood er utseende viktig, og mange gjør hva som helst for å se ung og vakker ut. Allikevel er det ikke alle som greier å se bra ut når de runder de fryktede 40 år.

Men så er det de som faktisk ser bedre ut nå, enn de gjorde som ung. Hva som er hemmeligheten vites ikke, men det sies at man kan eldes med verdighet, og det er nettopp det disse kjendisene har gjort.

Jennifer Aniston
Aniston hadde sitt gjennombrudd som Rachel Green i TV-serien «Friends», hvor hun høstet en rekke priser for sitt talen. Siden oppnådd stor suksess på filmlerrete, men også når det gjelder utseende har den vakre brunetten bokstavelig talt blomstret.

I 1999 hadde Aniston en stor manke i en rødbrun farge, blekt ansikt og knallrød leppestift. I dag ser den 41-årige skuespilleren langt mer glamorøs ut, og hun høster til stadighet oppmerksomhet for sitt vakre utseende.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Halle Berry
Det sies at Halle Berry har det perfekte ansikt, med sine søte trekk, definerte kinnben og vakre øyne. At hun er vakker er det ingen tvil om, og det har den talentfulle skuespilleren, og tidligere modellen og missedronningen, i grunn alltid vært.

Bildet til venstre er tatt i 1996, og selv om den 44-årige skuespilleren også ser fantastisk ut her - er det ikke noe sammenlignet til hvordan Bond-baben ser ut i dag.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Sarah Jessica Parker
«Sex og singelliv»-stjernen hadde en litt trøblete start på karrieren, og hadde ikke så mange suksessfulle jobber på merittlisten før hun landet rollen som Carrie Bradshaw i den populære TV-serien.

Siden 1996 har mye skjedd. Parker har holdt på samme mann, ektemannen Matthew Broderick, men byttet totalt stil. I dag ser 45-åringen langt mer stilsikker og vakker ut enn hun gjorde for 15 år siden.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Nicole Kidman
Den australske stjernen fikk sitt gjennombrudd i «Days of Thunder» i 1990, hvor hun spilte mot det som skulle blir sin kommende ektemann Tom Cruise. Vakre Kidman sto alltid litt i skyggen av sin tidligere ektemann, men har siden skilsmissen og giftermålet med Keith Urban virkelig blomstret opp.

Bildet til høyre er fra 1983, og det er liten tvil om at stilen og moten var noe helt annen da enn den er i dag. Men uansett har Kidman et vakkert utseende i dag, og selvfølgelig en stil som kler henne langt bedre enn den hun hadde i -83.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Julia Roberts
Hollywood-yndlingen Julia Roberts er ikke så mye i rampelyset som hun pleide å være. Hun er en familiekjær person, og det er liten tvil om at hun setter sine nærmeste høyere enn karriere og berømmelse - og hun virker svært lykkelig med sitt valg.

Dette er kanskje også Roberts sin hemmelighet, for hun ser vakrere ut enn noensinne om dagen. 42-åringen har faktisk ikke forandret seg så mye, utseendemessig, siden 1997, men har dog en litt annen stil i dag.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Courteney Cox
En annen «Friends»-stjerne som holder seg godt er Courteney Cox, nå aktuell i TV-serien «Cougar Town». Cox er gift med David Arquette, som hun har ett barn med, og den 46 år gamle skuespilleren ser vakrere ut enn noensinne.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Sandra Bullock
Mange ble sjokkert når det ble kjent at Bullocks ektemann, Jesse James, hadde vært utro. Kort tid etter kom nyheten om at Bullock hadde adoptert en liten gutt, og skulle være alenemor for det nydelige nurket.

Mange trodde alt dette ville ta knekken på den 46 år gamle skuespilleren, men da hun viste seg offentlig i forrige måned så hun rett og slett fantastisk ut. Man kan ikke akkurat si at livet har satt så altfor mange spor i Bullock, som er vakrere enn noensinne.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Jennifer Lopez
Den latinske stjernen, også kjent som J.Lo., har lenge vært i paparazzienes søkelys. Hun har gjort suksess både som skuespiller og sangerinne, og nå også som mamma til tvillingene hun har sammen med ektemannen Marc Anthony.

I 1997 hadde Lopez både kraftigere hår og kraftigere kropp. Nå ser det derimot ut til at Lopez har funnet både en kropp, hår og utseende hun trives med, og 41-åringen ser fantastisk ut.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

(artikkelen fortsetter under bildet)

(Alle foto: Getty Images)