Gå til sidens hovedinnhold

Han er faktisk ikke interessert, Jennifer

Da var det slutt for John og Jen, igjen...

(SIDE2): De to var åpenbart forelsket bare for et par uker siden da de viste seg sammen på den røde løper under Oscar-utdelingen. Men nå er det igjen over for paret som har vært fram og tilbake i over to år.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Over og ut
Jennifer Aniston (40), som her hjemme er aktuell med filmen «Han er faktisk ikke interessert», reiste til Europa for å promotere filmen «Marley and me» kort tid etter Oscar-utdelingen.

John Mayer (31) på sin side ble igjen i LA der han arbeider med musikken sin - men da Jennifer kom tilbake fra filmturneen var forholdet over, skriver People.

Les også:Se, så forelsket!

Johns valg
En kilde forteller til bladet at paret skal ha hatt en uoverensstemmelse og bestemte seg for å ikke være sammen lenger. Det skal ha vært John som ikke ville mer, men Jennifer tar det pent.

- Jennifer har gått videre med livet sitt slik hun pleier, og virker glad og fornøyd, sier kilden.

40-åringen har tilbrakt dagene sammen med bestevenninne og tidligere «Friends»/kollega, Courteney Cox Arquette og sin personlige yogainstruktør, Mandy Ingber.

Slått opp før
Jennifer og John gikk fra hverandre etter kun et par måneders kjennskap i 2007, og John skal ha uttalt i den sammenheng at han hadde «avsluttet forholdet fordi han ville være alene og ikke ønsket å kaste bort tiden til andre når ting føltes feil».

Men et halvt år etter fant de sammen igjen på Oscar-utdelingen og holdt altså sammen til dette årets utdeling der begge så svært så forelsket ut. Men det holdt altså ikke...

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken