(SIDE2): Rockejentene Kimberley Stewart (29), Leah Wood (30) og Peaches Geldof (19) stilte opp nakne på forsiden av det britiske magasinet Tatler tidligere denne måneden. De tre er døtre av de største rockerne i vår tid - henholdsvis Rod Stewart, Ronnie Wood og sir Bob Geldof.

Leah Wood, som giftet seg tidligere i år, er gravid på bildet - men det synes ikke da ben og armer er i veien. Det er artisten Bryan Adams som hadde ideen til bildet og som også tok bildet for magasinet. Trekløveret skal ha blitt svært tent av ideen.

Peaches har hele 17 tatoveringer, men bare tre synes på bildet...

Les mer her: Rockens råeste døtre

Se bilder av alle forsidene nederst i saken!

Frekkere Jennifer
Årlig er det en gjeng med store stjerner som kaster klærne for ulike magasiner.

Jennifer Aniston (39) viste mye bar hud på forsiden av magasinet GQ - og det er ikke første gang filmstjernen stiller opp på vågale bilder for GQ. Hun poserte også toppløs for bladet i 2005. Men årets forside er langt frekkere enn for tre år siden - den gangen var hun i ført jeansskjørt, mens hun i år kun hadde på seg en rødt, hvitt og blått slips...

I januarutgaven av motebladet snakker Aniston om forholdet til sin åtte år yngre kjæreste, gitaristkjekkasen John Mayer (31), og kommenterer også babyryktene og ekteskapsryktene. Den flotte 39-åringen venter enn så lenge med alt sammen, sier hun.

Les mer her:Jennifer viser alt

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mye omtalt
Et av årets mest omtalte bilder er det Lindsay Lohan (24) som står for. Hennes tolkning av Marilyn Monroe i en fotoserie for New York Magazine viser Lindsay nær sagt kliss naken.

Bildene er tatt for å hedre tidenes pin-up, Marilyn Monroe, og bildene gjenskaper hennes siste nakenserie.

Les mer her:Lindsay kaster klærne

Kontroversielle cover
Magasinet Vanity Fair er et av de mest toneangivende i bransjen og kan skilte med forsider de andre kan misunne dem.

De har laget kontrovers siden 1913 og har kreert uforglemmelige forsider som en gravid Demi Moore på tidlig 90-tallet, en nesten naken 15 år gammel Miley Cyrus (som skapte furore) og stjerner som Brad Pitt, Nicole Kidman og Madonna har alle stilt opp i nettoen for bladet.

Les mer her: Verdens mest kontroversielle

Men supermodeller, TV-stjerner og filmstjerner holder seg ikke for gode til å vise litt hud - bare se i bildeserien under der et lite utvalg av årets forsider og et par reklamekampanjer er representert. Men gjør alle det?

Les mer her: Vil de vise puppene?

1313

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!