Gå til sidens hovedinnhold

Ikke rart hun stjal rampelyset

Jennifer kom i sin mest vågale kjole noensinne.

(SIDE2): Uansett hvor man er, eller hva det gjelder, kan man være ganske sikker på at vakre Jennifer Aniston (42) kommer til å stjele rampelyset.

Men når hun dukker opp i en dypt utringet minikjole, så er løpet stort sett kjørt for de andre kjendisdamene.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

42-åringen viste frem sin flotte, veltrente figur i en tettsittende sølvkjole fra Kaufmanfranco. Med en glødende brunfarge, og naturlig bølget hår, smilte Aniston fornøyd til fotografene.

I kullisene ventet hennes kjæreste Justin Theroux - som kanskje er grunnen til at Jennifer strålte ekstra mye onsdag kveld.

Klinevenn
Reese Witherspoon (35), som spilte Anistons lillesøster i «Friends» for 11 år siden, fremstod som mer konservativ og voksen enn sin eldre skuespillerkollega i en marineblå buksedress, skriver Daily Mail.

Slik beskriver Reese sin venninne Jennifer:

- Det er ikke mange mennesker som er så sexy, og samtidig så utrolig elskelig. Hun er en sånn jente som man har lyst til å ta manikyr sammen med, men på samme tid har man lyst til å kline med henne. Det er i alle fall slik jeg føler det, sa Reese lattermildt ifølge E! Online .

- Og akkurat det gjør vi noen lørdager. Først ordner vi neglene våre - så søtt! Og så kliner vi.

Årets «Elle Women In Hollywood» tiltrakk seg flere kjente navn.

Vakre kjoler
Elizabeth Olsen har farget håret blondere, og var prikklik sine berømte tvillingsøstre Mary Kate og Asley. Olsen og Aniston hadde visst tenkt likt, for Elizabeth kom også i en sølvfarget kjole. Den unge stjernen hadde imidlertid valgt en noe mer tildekket versjon.

Nicole Richie var vakker i en asymmetrisk brun maxikjole med blått print.

Katherine Heighl satset som vanlig på en klassisk og glamørs filmstjerne-stil, med sin røde leppestift og lille, sorte kjole.

Det kan virke som om de «eldre» kvinnene var mer vågale enn de yngre denne kvelden. Michelle Pfeiffer (53) var heller ikke sjenert når det kom til å vise litt kløft.

Se bilder fra Elle gallen her:

4650

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken