(SIDE2): Det er ikke alle av oss som er så heldig å være velsignet med et naturlig vakkert utseende. Men Jennifer Aniston er en av de, og den populære skuespilleren trenger ikke gjøre mye for å se fantastisk ut på den røde løperen.

Se flere bilder av Jennifer Aniston nederst i bildekarusellen saken!

Avslappet stil
Da hun tidligere denne uken promoterte sin nye film, «The Switch», hadde den mye omtalte 41-åringen valgt en enkel, men svært kledelig stil. Mens mange kanskje vil si at den vakre brunetten var litt for avslappet i stilen denne kvelden, kan ikke Side2 annet enn å gi Aniston applaus.

I en tofarget, stroppeløs, kjole fra Lanvin, og høyhælte sandaler fra Josie and Lottie, viste Hollywood-ynglingen at det er ikke mye som skal til for å se både glamorøs og strålende ut. Med håret hengende løst over skuldrene, og med enkel accessoirer var looken til Aniston midt i blinken, mener vi.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Kunstig befruktning
Det var Hollywood-premieren av «The Switch» Aniston kastet glans over denne gang.

I filmen spiller Jennifer en singel kvinne (Kassie) som desperat ønsker seg barn, og som derfor bestemmer seg for å bli kunstig befruktet. Det er hennes beste venn (Wally), spilt av Jason Bateman, som donerer sin sperm. Det han ikke forteller henne, er at han er forelsket i henne, så her er det duket for store forviklinger.

Ønsker seg barn
Det har florert mye rykter om at Aniston selv er desperat etter å få barn, og hun har selv uttalt at hun uten tvil ønsker å stifte familie.

- Ja, jeg har sagt det tidligere år, og jeg sier det fremdeles i dag, sier Aniston ifølge Daily Mail, men legger til at hun ikke planlegger å gjøre det på samme måte som sin rollefigur, Kassie.

Glamorøs Jolie
Og mens Aniston ennå ikke har stiftet familie, har eksmannen Brad Pitt virkelig blitt del av en storfamilie. Hans kone, Angelina Jolie, blir omtalt som Anistons rival, og hun dukket også opp på den røde løperen samme kveld som «The Switch»-premieren i Englenes by.

Jolie var derimot i London for å promoterte actionthrilleren, «Salt», men hun hadde valgt en helt annerledes look for kvelden. I en glamorøs og glitrende kjole så også Jolie fantastisk ut på den røde løperen, men det uten ektemannen ved sin side.

SE FLERE BILDER AV ANISTON HER:

3624 (Alle foto: Splash)