(SIDE2): I juni i fjor offentliggjorde Jennifer Garner og Ben Affleck at de skulle gå fra hverandre.

Ikke et medieskapt ekteskap

Et av Hollywoods favorittpar kom med nyheten dagen etter tiårsjubileet deres. De valgte å vente til denne datoen fordi barna deres da hadde tatt skoleferie. Sammen har de barna Violet (10), Seraphina (7) og Sam (4).

Nå forteller Garner om bruddet for første gang. Det skjer i et intervju med Vanity Fair.

- Det var et ekte ekteskap. Det var ikke for kameraenes skyld. Og det var en stor prioritet for meg å holde sammen. Men det gikk ikke, sier hun.

Garner og Afflecks overraskende brudd var en av 10 skilsmisser som knuste hjertene våre.

Natt til mandag var Jennifer Garner en av dronningene på Oscar-løperen.

- Hun hadde ikke noe å gjøre med vår avgjørelse

Etter at bruddet ble kjent, gikk det mange rykter om årsaken. Et av ryktene var at deres tidligere barnepike var involvert. Garner forteller at dette ikke er tilfelle.

- Vi hadde vært separert i flere måneder før jeg i det hele tatt hørte om nanny-en. Hun hadde ikke noe å gjøre med vår avgjørelse om å skilles. Hun var ikke en del av diskusjonen, sier hun.

Men, hun medgir at barnepiken måtte gå da ryktene begynnte å svirre.

Også Affleck har lenge benektet at han har hatt et forhold til barnepiken eller at hun på noen annen måte var involvert i bruddet.

- Han kan kaste en ganske stor skygge

- Han er den mest fantastiske personen i et rom. Den mest karismatiske, den mest sjenerøse. Han er en komplisert fyr. Det har jeg alltid sagt. Når solen hans skinner på deg, så føler du det. Men når solstrålene vender seg til annet hold, blir det kaldt. Han kan kaste en ganske stor skygge.

Jennifer Garner sier i intervjuet at hun ville gjort alt hun har gjort om igjen.

- Han er mitt livs kjærlighet. Hva kan jeg gjøre med det?