(SIDE2): Hun spilte hovedrollen - ofte svært lettkledd - som hemmelig agent for CIA i TV-serien «Alias» fra 2001 til 2006, og hadde også rollen som superheltinnen Elektra Natchios i Daredevil i 2003. På starten av 2000-tallet var hun en av de mest omtalte kvinnelige skuespillerne i Hollywood – blant annet på grunn av sin slanke og veltrente kropp.

Men Jennifer Garner (42) sier hun ikke lenger orker å bry seg så veldig om kosthold etter å ha gått mer eller mindre sammenhengende på diett i fem år.

- Jeg slanket meg så lenge da jeg gjorde Alias og da jeg skulle være superhelt, at det er noe i meg som ikke klarer å gjøre det ekstreme lenger, sier 42-åringen til yahoo beauty.

- Men tro meg, jeg har også tenkt i det jeg står i prøverommet at «hvorfor går jeg ikke ned et par kilo så jeg kan passe hva som helst.» Men jeg kan bare ikke.

LES også: Tidenes 55 fineste Golden Globe-kjoler

Hun sier hun spiser «bra» mat 80 prosent av tiden, men at det er visse ting hun ikke sier nei til uansett.

- Jeg har funnet ut at jeg ikke klarer å si nei til et stykke pizza, om det serveres. Jeg bare kan ikke.

Men Garner liker å holde seg i form, og trener blant annet yoga. Slik har hun funnet den middelveien som passer for henne.

Skuespillerinnen giftet seg med Ben Affleck, som for tiden er aktuell som Batman i g «Batman vs Superman. Sammen har de barna Violet Anne, Serephina Rose Elizabeth og Samuel.