Gå til sidens hovedinnhold

Jennifer i ikoniske pilotbriller

Jennifer Lopez har valgt de ikoniske pilotbrillene til Gucci i sin nyeste musikkvideo.

(SIDE2): Gucci meddeler at Jennifer Lopez har valgt motehusets ikoniske pilotbriller i sin siste musikkvideo «I’m into you». Dette er andre singelen fra hennes syvende studioalbum, Love?, i samarbeid med Lil Wayne og Taio Cruz. Videoen er spektakulært foret med vintage og couture, modernisme og antikk på en smakelig, kunstnerisk måte.

Lilla pilotbriller
I en av scenene ser vi en avslappet Jennifer på den fantastiske stranden Tulum i Mexico, iført en delikat hvit bikini hvor øyne hennes blir beskyttet mot solen av de lilla pilotbrillene fra Gucci. De ikoniske Gucci GG 2909/S består av en dobbel bro i en nostalgisk retrostil, med et slankt og avlangt glass hvor Guccis signaturlogo er synlig nederst på venstre glass.

Feminint
Guccis brillekolleksjon for kvinner uttrykker det feminine og sofistikerte, som kombinerer motehusets velkjente detaljer sammen med klassiske former. Innfatningene gir en luksuriøs følelse basert på solide materialer og detaljert håndverk i en ukonvensjonell og moderne kolleksjon som ivaretar Guccis arv.

Pilotbrillene fra Gucci er tilgjengelig hos Synsam og Krogh optik, og koster 2530 kroner.

Jennifer Lopez' nye album slippes 28. juni i år.

Se den nye musikkvideoen her!

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken