NEW YORK (Nettavisen): Det er få filmstjerner i Hollywood som skinner sterkere enn Jennifer Lawrence, men likevel sliter hun med å få oppmerksomhet fra beilere.

Det er ganske utrolig - og blir enda mer utrolig når man ser den flotte desember-forsiden av kvinnemagasinet Vogue.

- Det er ingen som ber meg ut på date. Jeg sitter alene hver lørdagskveld, forteller Jennifer Lawrence til Vogue.

25-åringen, som vant Oscar for sin innsats i filmen «Silver Linings Playbook» i 2013, har tidligere datet Nicholas Hoult og ble koblet til Chris Martin fra Coldplay en stund, men er altså singel akkurat nå.

Lawrence mener at hun har vært uheldig med kjærlighetslivet så langt.

- Menn er så slemme mot meg. Jeg vet hvorfor de er det, jeg vet at det er fordi de skal innta en dominerende rolle, men det sårer følelsene mine. Jeg er bare en jente som har lyst til at du skal være snill mot meg.

I intervjuet med Vogue fleiper hun med at hun kanskje burde lete etter en mann som har vært isolert i Bagdad i fem år og ikke vet hvem hun er.

- Jeg er utålmodig etter å gifte meg. Jeg føler at hvis jeg finner den ene personen som jeg har lyst til å tilbringe resten av livet med, som jeg har lyst til at skal være far til mine barn, så ville jeg definitivt ikke rote det bort. Selv om jeg heller ikke tør å vedde på det.

Desemberutgaven av Vogue kommer i butikkhyllene 18. november.

Mens du venter, kan du se flere bilder av Jennifer Lawrence her:

Bildeserie

Bildeserie