(BIIPMAG): Sangerinnen og skuespilleren, som har to barn med ektemannen Marc Anthony, jobbet med filmen «Enough», da hun forsto at hun måtte roe ned tempoet.

Les også: Jennifer Lopez' treningstips

Overarbeidet
Hun forteller til nettsiden The Daily Beast:

- Det var en tid hvor jeg var veldig overarbeidet og jobbet både med musikk og film og så mange forskjellige ting. Jeg led av søvnunderskudd, og jeg hadde et slags nervøst sammenbrudd.

- Jeg frøs helt fast i traileren min på settet, og tenkte «Jeg vil ikke bevege meg. Jeg vil ikke snakke. Jeg vil ikke gjøre noenting»

- Jeg gjentok «Jeg er ikke svak, jeg er ikke svak» hele tiden. Jeg ville ikke at folk skulle tenke at jeg var i ferd med å bryte sammen.

Ikke psykolog
Jennifer bestemte i følge BANG Showbiz seg for å ikke gå til psykolog, men fulgte legens ordre om å ta en pause fra sitt hektiske tidsskjema. Hun legger til:

- Livvakten min plukket meg opp i en bil, og tok meg til en lege. Med en gang ville de gi meg piller. Men jeg har aldri likt tanken på piller, og sa nei. Legen sa «Du mangler søvn. Du er overarbeidet. Gå hjem og legg deg»

- Han ba meg om å gå på jobb igjen på mandag, etter en helg med soving. Så det var det jeg gjorde, jeg har fortsatt ikke vært hos en psykolog. Jeg er ikke helt psykolog-typen.

Mer om Jennifer Lopez:
J-Lo setter Norge på kartet
- Jeg veier 5 kilo for mye
J-LO ga mannen stripper
J-LO fullførte triatlon

Det siste fra biipMag: Gå til forsiden her