(SIDE2): Under Demokratenes konvent er Jennifer Lopez en av superstjernene som kaster glans over arrangementet.

Trener hardt
Hun har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for sin harde trening etter at hun fødte tvillingene Emme og Max i februar. Den velformede stjernen har slått seg på triatlon, som består av både sykling, svømming og løping.

Les mer om det her: Jennifer Lopez' treningstips

Storm i et vannglass
Men under demokratenes samling var det et svettemerke under hennes høyre arm som fikk mest oppmerksomhet. Nettutgaven til britiske Daily Mail kjører forsidesak med tittelen «Nice curves Jennifer Lopez... shame about the sweaty underarms».

Lopez er kjent for å fremstå som perfekt, og for at hun omgir seg med en liten hær av mennesker som sørger for at alt går på skinner. Likevel er det kanskje litt i overkant å henge henne ut for en bagatell som denne.

Høye tanker om seg selv
Lopez er kjent for å ha høye tanker om seg selv, så hun selv vil kanskje være en av dem som reagerer mest på bildene av svettemerket hennes.

Nylig fikk hun store oppslag da hun etter et intervju på «Good Morning America» sa følgende:

- Jeg skjønner ikke hvorfor alle snakker om den svømmeren.

Hun siktet da til tidenes mestvinnende olympier, svømmeren Michael Phelps.

- Hun klaget på at det var hun som trente til en triatlon bare seks måneder etter å ha født, og hvordan det er en større sak akkurat nå enn «den svømmeren», sa en kilde til Entertainmentwise.com etter at Lopez hadde besøkt «Good Morning America».