Gå til sidens hovedinnhold

- Dere, ikke ta dem bort!

Jennifer har mareritt om sine krympede bryster.

(SIDE2): Puppene til Jennifer Love Hewitt (33) ble for drøy kost, og ble derfor krympet på reklameplakatene for hennes nye serie «The Client List».

Komplekser
Dette har ført til at skuespilleren har fått mareritt om mennesker som forsøker å krympe brystene hennes.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

- En natt drømte jeg at folk forsøkte å krympe puppene mine mens jeg arbeidet. Jeg forsøkte å jobbe, mens puppene mine bare ble mindre. Jeg sa, «Dere, ikke ta dem bort». Jeg har fått komplekser for dem på, tror jeg, sier hun i et intervju med Chelsea Lately.

Se intervjuet her:

HTML EMBED

Ifølge drømmeleksikonet Dream Moods betyr det å mareritt om krympende bryster at man mangler selvtillit, skriver Daily Mail.

Den barmfagre skuespilleren har tidligere uttalt at hun er overrasket over at puppene hennes ble krympet for reklamen.

- En eller annen person hadde bestemt seg for at de skulle være mindre. Jeg vet fortsatt ikke hvem personen er. Jeg skulle ønske de heller hadde gjort denne mindre, sa hun til EW, og pekte mot bakenden sin.

Skrekkfilm?
Da Jennifer Lopez under et talkshow med Jimmy Kimmel fikk se den uretusjerte plakaten, rødmet hun.

- Seriøst, det ser ut som en blåst opp skrekkfilm. De (puppene jour.anm) ser ut som King Kong. La oss bare ikke se på det, sa hun.

Brystene hennes er i virkeligheten langt i fra å være unaturlig store, stjernen bruker BH-størrelse 36C, noe som er en ganske normal størrelse.

I den nye TV-serien spiller Jennifer en alenemor fra Texas som sper på kontoen som prostituert. Ifølge amerikanske nettaviser er det ikke bare på reklameplakatene Jennifer viser mye hud, også i serien overlater hun lite til fantasien.

Kommentarer til denne saken