Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor skjuler hun kroppen sin?

Dette blir for tantete og formløst.

(SIDE2): Skuespillerinnen velger å skjule kroppen sin i altfor store klær.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen.

For store
Det var ikke det mest flatterende antrekket Jennifer Love Hewitt hadde tatt på seg da hun gikk i Hollywoods gater i forrige uke. Selv om «maxikjolen» nå skal være noe av det mest trendy du kan med, var ikke Jennifers to maxikjoler spesielt lekre. Den søte 31-åringen som alltid stråler på den røde løperen så ikke spesielt fornøyd ut der hun vandret rundt i sine formløse kjoler. Selv om det sier seg selv at maxikjolen skal være lengre enn andre kjoler, var det tydelig at disse to kjolene var altfor store for brunetten. Hennes vakre former forsvinner i dette antrekket.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

- Kast baderomsvekta
«The Ghost Whisperer»-stjernen har tidligere fått mye hets av på grunn av hennes vekt. Jennifer Love Hewitt ble kalt overvektig av amerikanske medier da skuespillerinnen ble avbildet i bikini noen år tilbake. Bare for noen få måneder siden fortalte skuespilleren at hun er lei av fokuset på hennes kropp og vekt, og hennes tips til kvinner verden over er å kaste baderomsvekta. Stjernen selv hevder nemlig at hun begynte å føle seg mye mer komfortabel i sin egen kropp, da hun gjorde det samme selv.

- Jeg har ingen vekt lenger, og jeg veier meg aldri. Til alle jenter som har rumpe, pupper og hofter - ta på dere en bikini og vær stolte, skal Jennifer Love Hewitt ha uttalt. Men 31 år gamle Jennifer som tidligere har oppfordret alle jenter til å vise frem sine former velger nå å skjule sin egen flotte figur.

Les også: Er dette tidenes verste trender?

3561

Kommentarer til denne saken