(SIDE2:) Under søndagens Emmy-show trådte det som kunne krabbe og gå av amerikanske TV-stjerner den røde løperen.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Utenfor radaren
Blant dem var Jennifer Morrison som spiller Dr. Alison Cameron i «House. M. D» og «Prison Break»-stjernen Amaury Nolasco som spiller Fernando Sucre i serien.

De to har vært et par i ett års tid, men viser seg sjelden offentlig sammen. Men på Emmy stilte de to villig opp for fotografene.

SE OGSÅ:Kveldens dristigste

Morrison var tidligere forlovet med sin kollega i «House», Jesse Spencer som spiller Robert Chase. I serien fortsetter de to å ha et forhold, men i virkeligheten ble det slutt allerede under sesong tre. I USA er «House» nå i gang med sesong seks, mens NRK begynte å sende sesong fire denne uken.

Mer tilbakelent rolle
I fjerde sesong får Jennifer Morrison og Jesse Spencer roller som er mer i bakgrunnen ettersom Dr. House må skaffe seg et helt nytt team av assistentleger. De er imidlertid en stor del av Houses jobbliv uten at de egentlig synes.

Svært mange fans synes at manusforfatterne og serieskaperne ikke klarte helt å balansere de nye legene med de gamle. Og i den nye sesongen i USA har skaper David Shore lovet at Cameron og Chase endelig skal få komme fram i lyset igjen. Samtidig får seerne ta del i at Cameron og Chase frigjør seg mer og mer fra sin tidligere sjef.

LES MER:Gretten, sexy doktor tilbake