(SIDE2:) Her hjemme på NRK1 har TV-serien «House M.D» gjort ferdig sesong tre og er klar for sesong 4.

I den siste episoden opplevde den gretne legen at alle legene hans sluttet, deriblant Jennifer Morrison som spiller doktor Allison Cameron.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fått frigjort tid
Men Cameron er fremdeles en av seriens store stjerner i USA, der den er kommet halvveis i sesong 5. Men hennes nye jobb på sykehuset har gjort at hun har fått mer tid til andre ting.

Som å spille kaptein Kirks mor i den nye «Star Trek»-filmen.

HER KAN DU SE DEN NYE TRAILEREN

eller DU KAN SE DEN HER

29 år gamle Jennifer spiller Winona Kirk som altså er moren til James Kirk. Filmskaper JJ Abrams har sørget for å trekke Star Trek-serien tilbake til tenåringssegmentet i og med at dette er historien om hvordan kaptein Kirk ble den store stjerneskipkapteinen i universet. Rollen som Kirk spilles av Chris Pine.

- Det var utrolig å jobbe sammen med JJ Abrams, sier hun i et intervju med Blogcritics.org.

Morrison sier at siden rollen hennes er endret på «House» kan hun også gjøre andre prosjekter innimellom og hun er for tiden i gang med den romantiske komedien «Table for Three».

Byttet ut Chase
Jennifer Morrison var i flere år sammen med Jesse Spencer, som spiller Dr. Robert Chase og hennes kjæreste i TV-serien «House». Det gjør de fremdeles, selv om paret på privatfronten har funnet seg nye partnere.

Morrison er for tiden sammen med Amaury Nolasco som spiller Sucre i «Prison Break».

Flere smakebiter fra «Star trek» ser du her:

1679