Gå til sidens hovedinnhold

Jennifer stjal catwalkshowet

Mange venter på at Jennifer Lopez skal innta catwalken under moteuken i New York. Men tirsdag var det en annen Jennifer som stjal showet.

(Bildet: En modell viser frem mote fra Jennifer Nicholson under moteuken i New York)

Noen mener at det finnes to måter å få oppmerksomhet rundt en motevisning på, det er å enten spille på sex, eller å invitere kjendiser på visning.

Kjendisdøtre
I 2003 var det ikke så mange som hadde hørt om Jennifer Nicholson. Men så kom nyheten om at hun var datteren til skuespilleren og superstjernen Jack Nicholson, og da ble det fart i sakene.

Dermed gled hun inn i samme kategori som Stella McCartney, datteren til Paul Stella McCartney, begge de to har fått massiv oppmerksomhet på grunn av sine kjente fedre. Flere ganger har Jack Nicholson vært en av dem som har sittet på første rad når datteren har vist frem sine kolleksjoner, noe som selvsagt hjelper på oppmerksomheten.

Lopez debuterer
Men Jennifer Nicholsons klær har også et særpreg som gjør at hun er et hett navn på de store moteukene. Hun er kjent for sin litt dukkeinspirerte mote, og tirsdag viste hun frem sin høstkolleksjon. Den inneholdt blant annet en rekke glamorøse kjoler og bildene finner du i galleriet under.

Kjendiser er ekstremt verdsatt i New York og under moteuken skal også Jennifer Lopez debutere som designer. Bortsett fra at hennes klær skal være eksklusive er det ikke så mange som vet hvordan disse ser ut, likevel har hun fått æren av å avslutte moteuken i New York førstkommende fredag.

Avslutningsshowet er blant de gjeveste, og at en debutant får vise frem sine klær her er ikke så vanlig. Men det er kanskje nok et eksempel på at moteukene er minst like mye show som mote.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her