Gå til sidens hovedinnhold

- Jentene er det beste med Idol

Georg Lipai er ikke tvil hva han liker best med årets sangkonkurranse.

NYDALEN/(SIDE2): Årets første direktesendte Idol-semifinale er over og de to som sikret seg billett til Chateu Neauf var 18 år gamle Georg Lipai og 25 år gamle Martine Rygvold.

Mens Martine sang Florence & The Machines "Never Let Me Go", klinte Georg Lipai til med sin tolkning av Adeles James Bond-låt "Skyfall".

18-åringen imponerte stort og ble blant annet sammenlignet med Jeff Buckley av dommerne.

Selv om Idol-sikruset har så vidt begynt, har den blide Sandane-gutten allerede fått en smakebit på kjendislivet.

- Jeg har fått masse hyggelige tilbakemeldinger fra publikum og har måtte skrive en hel del autografer allerede. Folk stopper meg til og med på gaten for å gi meg ros, og det er veldig gøy, smiler en fornøyd Georg.

Og hvordan har responens vært fra jentene?

- Hehe. La oss bare si at det har blitt en hel del hyggelige tilbakemeldinger og en masse nye venneforespørsler på Facebook. Men det er jo jentene som er det beste med Idol. Haha, blunker 18-åringen.

Kom alene

Selv om Norges nye kjekkas allerede har begynt å smelte pike hjerter landet over, klarte han ikke å overtale sine foreldre til å bli med til Oslo.

- Nei, de turte rett og slett ikke å komme. De var altfor nervøse på mine vegne, så nå får jeg ta en telefon hjem til mamma og pappa og fortelle hvordan det gikk.

Hva tenker du om konkurransen videre?

- Det har jeg faktisk ikke rukket å tenke på ennå. Jeg har vært syk i to måneder nå og er det enda, så jeg får bare bli frisk og ta det derfra, sier Georg.

Ikke ord

Georg gikk ikke videre alene i kveldens sending. Han får følge med Martine Rygvold til Chateu Neuf, og også hun høstet gode tilbakemeldinger fra dommerne.

Selv var Martine så nervøs at hun nesten ikke husker noen av tilbakemeldingene fra dommerpanelet.

- Jeg var så nervøs at jeg bare stod og skalv. Herregud, jeg klarte så vidt å stå oppreist. Man blir så revet med og engasjert i konkurransen, at det er utrolig nervepirrende hele veien. Jeg er utrolig sliten nå, men dette var utrolig gøy, forteller en overlykkelig Martine til Side2.

Hvordan er det å ha gått videre i Idol?

- Det er bare helt fantastisk. Jeg har nesten bare lyst til å grine. Jeg er så glad og overrasket. Nei, nå skal det feires, smiler trønderjenta.

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt

Kommentarer til denne saken