Gå til sidens hovedinnhold

Jentepanelet om tilfeldig sex

Jentepanelet har delte meninger om det å ha «one night stand». Les ukas diskusjon.

(SIDE2): Jentepanelet består av de tidligere Idol-deltakerne Andrea og Maren, tidligere Top Model-deltaker Kristine og programleder for Interaktiv Frokost på TVNorge, Laila. Sistnevnte var ikke tilgjengelig for å delta på ukens diskusjon.

Hvorfor er det slik at jenter får dårligere rykter på seg enn gutta? Denne uken diskuterer panelet tilfeldig sex, og er stort sett enige i at det ikke er noe særlig.

Hva mener du om det å ha tilfeldig sex?

Maren: - Jeg synes ikke at det er en bra ting!

Kristine: - Synes det er helt greit at mange velger å gjøre det, hvis man trenger sex og kos, og absolutt ikke er ute etter noe mer- «why not»? Så lenge man tar ansvar..

Andrea: - Det er opp til hver enkelt det. Det er mye tilfeldig sex ute i verden, så lenge man passer på beskyttelse og person, får man gjøre som man vil.

Gutter kan ha one night stand, hvorfor kan ikke jenter ha det?

Maren: - Jenter får veldig fort «ludder»-stempelet på seg, jeg tror ikke gutter synes det er noe kult å ligge med jenter som flere kompiser har vært bortpå. Selv om dette går andre veien også, er det kanskje mer «kult» i kameratgjengen å ha skikkelig draget, mens i jentegjengen blir det fort sjalusi eller snakk om vedkommende jente og det kan føre til rykter og å bli hengt ut.

Kristine: - Vel, jeg klør meg litt i bakhodet på dette her. Helt klart og offisielt at gutter tenker oftere på sex, og oftere må ha det. De er kanskje ikke så dype på det området, men vi har våre behov vi også? Jenter får lettere rykte på seg, men sånn har det alltid vært, og det kommer nok alltid til å være slik. Det er nok mange grunner til det...hmmm.Hvorfor bry seg noe om det?

Andrea: - Jenter har det de- guttene må jo ha noen å ha one nigt stand med!

Hva synes du om jenter som har one night stand?

Maren: - Som sagt, synes jeg ikke det er en bra ting.

Kristine: - Har ingen fordommer for verken det ene eller det andre. Man velger selv hva man har lyst til og trenger. Så lenge man tar ansvar!!

Andrea: - Det er opp til dem- så lenge det ikke er en vanesak.

Hva er grunnen til at det er sånn at jenter får lettere dårlig rykte enn gutta?

Maren: - «Hmm», jeg aner ikke, men merkelig er det i hvertfall. Jeg tror jenter synes det er vel så galt, eller «bad» med gutter som har vært på mange venninner.

Kristine: - Jenter er jenter, drittslenging, baksnakking, komplekser, dårlig selvfølelse også videre... «You name it!» Janteloven er vi alle kjent med.

Andrea: - Det aner jeg ikke, har egentlig ikke satt meg helt inn i dette her jeg....

Tidligere saker med panelet:

- Jeg stjal en fyr fra venninnen

Jenter om singellivet

Slakter jentereglene

Jentene om utroskap

Drøye jenter og siste mote

Slik er drømmegutten

Slik er det å være kjent

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken