Gå til sidens hovedinnhold

Jentestorm til Gina Tricot

Jentene stod tettpakket og shoppingklare da Gina Tricot åpnet i Oslo torsdag.

(SIDE2): Det var lang kø i Grensen ved Karl Johan da den svenske motekjeden Gina Tricot åpnet dørene torsdag formiddag. Tydeligvis har norske jenter gledet seg til å shoppe fra den populære motekjeden.

Vi vil ha topper
Markedssjef Victor Appelqvist forteller at de satser mye på topper, for det er det jenter kjøper mest. Han mener jenter gjerne kan kjøpe en til to topper i uka. Derfor satser de på fine produkter til en billig penger, påpeker han.

- Vi har mye basic produkter, men vi har hele spekteret helt fram til fest, sier markedssjefen.

Jörgen Appelqvist, direktør og eier av Gina Tricot, utdyper at kjeden er for alle moteinteresserte i alle aldre. Han påpeker også at butikken satser på mye farger, kvalitet, og at dette er hundre prosent for kvinner.

Vi ble fan
Side2 tok en kikk i butikken under åpningen torsdag, og kan trygt si at den går inn under favorittene blant Oslos kjedebutikker. Gina Tricot har alt fra sexy og søtt undertøy, via topper som både er rocka og mer klassisk i stilen, til shorts og bukser.

I tillegg er det et stort pluss at det er mye basic klær uten mye «dill dall». Vi digger også butikkens accessoirer som består av belter, solbriller og smykker i alt fra leopardmønster til nøytrale eller sterke farger.

Norsk jente i front
Det er den norske modellen Pernille Holmboe (29) som fronter kampanjen for Gina Tricot. Hun er fra Bærum i Oslo, men har de siste årene vært bosatt i utlandet. Nå bor hun i London.

- Hun er den mest kjente modellen i Sverige. Hun har grepet hele det svenske folket, skryter Jörgen Appelqvist av den norske 29-åringen.

Torsdag hadde også Hennes&Mauritz en markering. De lanserte sin Madonna-kollekjson.
LES SAKEN: Blodfan sikret seg Madonna-klær

LES MER OM MOTE OG SKJØNNHET HER.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot