Gå til sidens hovedinnhold

Entourage-Piven på modelljakt

Tok en John Arne Riise.

(SIDE2): Jeremy Piven, som spiller superagenten Ari Gold i populære «Entourage», trakk seg nylig fra Broadway-stykket «Speed-The-Plow» grunnet kvikksølvforgiftning.

Nå rapporteres det i New York Daily News om at tilstanden ikke er så ille for Piven likevel. Hans nye flamme er nemlig den 23 år gamle modellen Ashley Chontos, som var blant de mange jentene han møtte under Britney Spears' bursdagsfeiring i desember.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tok en Riise
Ifølge rapportene er Piven en skikkelig telefonsjekker som skaffer seg nummeret til alle interessante kvinner han møter.

- Den kvelden sendte han ut en masse-SMS til alle damene han hadde møtt hvor han skrev «Kom på rommet mitt. Den som svarer først får meg for i natt», sier en kilde til avisen.

Var andrevalget
Tydeligvis var det Ashley Chontos som svarte først den kvelden, og Piven skal nå være stormende forelsket, selv om Chontos opprinnelig var hans andrevalg denne kvelden.

Piven, som for tiden er i Bangkok for å behandles for kvikksølvforgiftningen, bruker mesteparten av tiden på å sende tekstmeldinger med sin 23-årige flørt.

- Jeremys lege anbefalte at han dro til Bangkok, og Ashley jobber med brunfargen i Miami slik at hun kan se fantastisk ut når hun skal gjøre sin debut på den røde løperen. Hun ønsker å virkelig dolle seg opp, og har snakket om hva slags antrekk og juveler hun skal ha på seg ved enhver ledig anledning, sier den anonyme kilden.

Kommentarer til denne saken