Gå til sidens hovedinnhold

Katy Perry er det nye ansiktet til Moschino

Designeren Jeremy Scott fortsetter å sjokkere.

(SIDE2): Katy Perry har avslørt at hun er det nye fjeset til det italienske motehuset Moschino, med designeren Jeremy Scott i spissen.

Popstjernen valgte å avsløre nyheten på Instagram, hvor hun delte et bilde av seg selv med et Moschino-antrekk sammen med de klassiske store gullsmykkene Moschino har blitt kjent for.

I bildeteksten skrev hun «Det nye fjeset til Moschino».

Ikke overraskende

Det er nok ikke så overraskende for de som følger med i motebildet at det var nettopp Katy Perry som endte med å bli klesmerkets nye ansikt.

Katy Perry og Jeremy Scott har utviklet et tett vennskap gjennom årene, og Katy Perry har gått flere catwalks for klesmerket tidligere. Det var også Jeremy Scott som sto bak klærne og sceneshowet til popstjernen under den mye omtalte Superbowl-opptredenen.

Scott har fortalt Elle at han møtte popstjernen for første gang i 2008, og at hun skal ha kommet bort til ham for å presentere seg selv. Hun

fortalte at hun var en sanger, og en stor fan av kolleksjonen hans.

- Jeg håper jeg en dag får bruke klærne dine på scenen, sa hun til meg, forklarer Jeremy Scott til magasinet.

Inspirert av kommersialitet

Den nye kolleksjonen til Moschino er tydelig inspirert av forbrukersamfunnet vi lever i, og hvor kommersiell klesbransjen har blitt.

I kolleksjonen får vi blant annet se kjoler formet som gigantiske salg-merkelapper, gensere merket med «halv pris», og gensere med store logoer fra Master Card og Visa.

Tidligere har designeren laget både vesker, gensere og andre plagg med Mc Donalds-logoer for å sette fokus på det samme.

Reklame

Dette har aldri vært mer populært enn nå

Kommentarer til denne saken