Gå til sidens hovedinnhold

Slutt for «Jericho»

CBS vil ikke lage flere episoder av tv-serien «Jericho».

(SIDE2:) Den amerikanske tv-kanalen CBS melder at de ikke vil lage flere episoder av tv-serien «Jericho». Serien tar for seg livet i en amerikansk småby etter at atombomber eksploderer over hele USA.

Den siste av de syv episodene blir vist på amerikanske tv-skjermer tirsdag kveld, og CBS har nå gjort det klart at det ikke blir mer «Jericho» på fansen.

9,5 millioner
- Serien har uten tvil hengivne fans. Vi skulle bare ønske det var flere av dem, skriver Nina Tassler, underholdningssjefen i CBS, i en pressemelding til AP.

CBS tok egentlig livet av serien etter dens første sesong på amerikanske tv-skjermer. I mai 2007 var det i utgangspunktet slutt fordi serien ikke samlet nok seere. «Bare» 9,5 millioner amerikanere fulgte med på «Jericho», noe som kun gjorde serien til den 48. mest sette i USA.

Peanøtter
Selv om seertallene ikke var de mest imponerende, vill fansen det annerledes. En stor kampanje førte til at CBS bestilte syv nye episoder av «Jericho». Kampanjen førte blant annet til at over 18.000 kilo med peanøtter ble sendt til tv-kanalen. Den noe underlige handlingen viste til en dialog fra serien.

Her i landet vises serien på TV 2.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen