(SIDE2:) I sin selvbiografi skriver den tidligere supermodellen og mangeårig samboer til Mick Jagger at hun og hennes fire søstre ble slått av deres alkoholiserte og dopavhengige far.

Ifølge Hall ønsket faren, som var i militæret seg aller mest en sønn. Han fikk isteden fem døtre som han ga guttenavn. Faren hadde store problemer med å kontrollere temperamentet og det gikk både verbalt og fysisk utover jentene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Kom selv fra voldelig hjem
- Det hendte at han brakk bein i kroppen vår når han slo, sier hun til irsk radio.

- Han var ganske fantasifulle i sine fornærmelser. Det er vanskelig å komme over det han sa, sier Hall ifølge The Daily Mail.

Hall sier at farens oppførsel kan forklares med at han selv kom fra et voldelig hjem og at han opplevde grusomme ting under krigen.

- Å skrive biografien har vært rensende for meg, sier hun.

- Elendig ektemann
Da hun var 16 år, kjøpte Jerry Hall en enveisbillett til Paris, fast bestemt på å bli modell. Det klarte hun i løpet av svært kort tid. Hun hadde et lengre forhold til Bryan Ferry, men brøt med ham da hun traff Mick Jagger. Sammen fikk de fire barn. Forholdet tok slutt da Jagger innrømmet at han var far til en brasiliansk modells barn.

- Mick er en fantastisk far, han er bare ingen god ektemann, sier Jerry Hall.

Selvbiografien er ventet til høsten.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!