(SIDE2): - It's just a Jersey thing!

Bølgen av realityserier har ikke lagt seg - den har bare endret form. Og for å holde på seerne, må det tydeligvis både nakenhet, vold, et avgrenset område og generelt idiotiske mennesker til.

LES: Siktet for vold

Jersey Shore følger åtte stereotyper italiensk-amerikanere som bor sammen i et kollektiv. I første sesong var det sommer i Jersey, i sesong to befant de seg i Miami - og i kommende sesong, som har oppstart på MTV i januar - er det igjen Jersey som er åstedet.

Sjekk bildekarusellen nederst i saken!

Ny dame
Nytt er blant annet at Angelina ikke lenger er med - hun har overlatt plassen sin til Deena - som ikke skuffer verken seere eller fordommer, og villig viser puppene til romkamerat Mike Sorrentino.

LES: Slått i hodet med flaske

Ellers røper serieskaperne at Snooki blir tatt hånd om av politiet (en nyhet som gikk verden rundt da den skjedde - men trolig får vi høre Snookis side av saken når episoden sendes i løpet av nyåret).

Ellers loves det mer krangling og drikking, og det er bare å glede seg til gjengen igjen driter seg ut og skaper furore i det politisk korrekte USA.

Parodi
Serien er allerede parodiert i South Park - der folk fra Jersey generelt ses som noe sykt som brer seg over landet - mens Snooki spesielt får gjennomgår, når hun blir beskrevet som en tarvelig, sexfiksert liten gnom det nærmest er skuddpremie på.

Serien har vært en suksess for MTV, etter at den tok over for The Hills - noe Spencer Pratt - av og på ektemannen til Heidi Montag - ble skikkelig overrasket over. For da The Hills fikk kroken på døra, hadde plutselig ikke ekteparet lenger faste inntekter, til tross for at utgiftene fortsatt var skyhøye:

Mer realitybråk?
Det skal Pratt fikse på ved å lage sin egen reality - «Inland Empire 909».

- De vil være ærlige og være seg selv, fullt og helt, jeg må innrømme at jeg er redd for hele gjengen. Lauren er yngre og villere enn J-Woww (Jersey Shore, red.anm.), og det er ekte krangling hver kveld, forteller han.

LES: Ny skandale-reality

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

3983