Gå til sidens hovedinnhold

Her biter realitystjernen til

«Jersey Shore»-gjengen slutter ikke å sjokkere. Se de siste bildene fra innspillingen her.

(SIDE2): Realityserien «Jersey Shore» ser ut til å inneholde noen av de viktigste ingrediensene til suksess – nemlig fest, fyll og skandaler.

Se de siste bildene fra serien i bildekarusellen nederst i saken!

I den femte sesongen av MTV-serien, som er under innspilling nå, er den italienskamerikanske gjengen tilbake i Jersey Shore, nærmere bestemt Seaside Heights, og allerede har det oppstått en del kontroversialiteter.

Tidligere i sommer ble blant andre Nicole Catherine Polizzi, også kjent som «Snooki», avbildet da hun måtte ha hjelp for å komme seg vekk fra stranden. Den unge jenta kunne knapt holde seg på bena, mest sannsynlig etter altfor mye alkoholkonsum, og seansen tiltrakk seg svært mye oppmerksomhet fra de andre strandgjestene.

- Venner med fordeler
De siste bildene fra innspillingen er derimot ikke spesielt mye bedre.

Vi ser blant annet Deena Corteses desperate forsøk i å forføre DJ Pauly D. Hun biter han rett og slett i leppa, men det er usikkert hvor effektivt hennes metode er. Man kan iallefall tydelig se at Pauly prøver å komme seg ut av Deena stramme grep.

Som kjent er Deena og Pauly nære venner, men til tross for dette mener Deena at det å hoppe til køys med bestevennen er en svært god idé.

- Jeg ønsker definitivt og «smush» Pauly. Vi vil være venner med fordeler, skal hun ha uttalt ifølge Daly Mail.

Pauly på sin side er ikke like overbevist.

- Jeg kommer sannsynligvis til å gjøre det, men jeg kommer til å få en dårlig følelse for om jeg er sammen med andre jenter vil jeg ikke at hun skal ha følelser. Jeg vil ikke at hun skal gråte, skal han ha sagt ifølge den engelske avisen.

Vil jakte på nye kvinner
En annen duo som sliter er de tidligere partnerne Sammi «Sweetheart» Giancolas og Ronnie Magro.

Sammi ønsker nemlig å få ekskjæreste sin tilbake, men lykkes ikke spesielt godt med det. Under et besøk på en nattklubb får Sammi vite at Ronnie planlegger å la en venninne flytte inn midlertidig i bofellesskapet, og det får tårene til å trille.

I et desperat forsøk på å få Ronnie i tale fotfølger hun han inne på utestedet, men hennes eks-kjæreste er mer interessert i å jakte på nye kvinner enn å konversere med kvinnen fra fortiden.

SE FLERE BILDER FRA INNSPILLINGEN HER:

4461

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken