Gå til sidens hovedinnhold

- «Jersey Shore»-stjerne på avrusning

Har festingen gått for langt for de italiensk-amerikanske realitykjendisen?

(SIDE2): Realitydeltakerne i «Jersey Shore» inntar mye alkohol under innspillingen av MTV-serien.

De jevnlige fyllekulene har blant annet ført til at ungdommene har blitt geleidet hjem av politiet og flere ganger har realitykjendisene havnet i slagsmål og munnhoggeri.

- Hemmelig adresse
Nå skal Mike «The Situation» Sorrentino ha havnet på avrusning og det kun få måneder før innspillingen av sesong seks av den populære ungdomsserien.

- Han har tilbrakt flere uker på hemmelig adresse for å få etterlengtet hvile og rekreasjon etter sin omfattende produksjons- og publisitetstimeplan, skal en kilde ha uttalt til TMZ ifølge Daily Mail.

Andre medier melder om at The Situation ikke er til avrusning, men at han hviler seg i påvente av den nye innspillingsrunden med Jersey Shore i Seaside Heights, New Jersey.

Gravid Snooki i ny runde
Nylig annonserte MTV imidlertid at også den gravide realitystjernen, Nikole «Snooki» Polizzi, vil være en del av casten nå som en ny sesongen av realityserien spilles inn.

Snookis rolle i serien vil imidlertid bli noe annerledes enn tidligere. Mens den 24-årige brunetten har hatt som vane og drikke store mengder alkohol og lage mye drama må hun nå belage seg på å observere sine realityvenner fra sidelinjen mens den ville festingen pågår.

Overgangen blir muligens ikke så stor som mange kanskje tror, da Snooki visstnok skal ha byttet ut noe av alkoholkonsumet med trening og grønn te i månedene før det ble kjent at hun var gravid.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken