Gå til sidens hovedinnhold

Kledte av seg for fansen

Viste fram kroppen i dyrisk antrekk.

(SIDE2): Det er ingen nyhet at Snooki, hvis egentlig navn er Nicole Polizzi, er stolt over den kroppen hun visstnok skal ha skulpturert ved å oppholde seg mange timer på treningsstudio samt følge en streng diett.

Jersey Shore-stjernen skal visstnok veie i underkant av 49 kilo, og til tross for at hun kun måler omkring 145 centimeter på sokkelesten er hun atskillig lettere enn det hun har vært tidligere.

Dette har Snooki sørget for og kringkaste gjennom både Facebook og Twitter, og hennes siste stunt er å legge ut et bilde av seg selv i en avslørende bikini og dyremønstret monokini.

Pynter til jul
Bildet er atskillig mer avslørende enn julebildet Snooki postet på sin Twitter-konto for noen dager siden. Her sitter hun på skuldrene til sin kjæreste, Jionni Lavalle, iført en hvit genser med lange ermer og noe som ser ut til å være underbukser.

På bildet ser vi de to turtelduene pynte et juletre.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Også et litt uklart bildet av seg selv iført en turkis badedrakt har Snooki lagt ut på sin Twitter-side, og her takker hun designeren for plagget som det virker som om hun har fått i gave.

Den siste tids selvmarkedsføring viser at Snooki ikke har spesielt mange sperrer når det kommer til det å publisere avslørende bilder av seg selv. Kanskje er dette også et smart grep, da fansen ser ut til å elske det. Man kan allikevel spørre seg selv om det blir litt for mye av det gode når realitystjernen poster det ene avslørende bildet etter det andre.

Alle bildene viser tydelig at Snooki har en svært veltrent kropp, og både beina og armene ser slanke og trimmet ut. Det ser derfor ut som om det ha lønt seg for Snooki å bytte ut festingen med en sunnere livsstil.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Har hatt spiseforstyrrelser
Det er Snookis kjæreste som får æren for at realitystjernen nå ser så veltrent ut. Han skal nemlig være svært opptatt av trening og de to skal ha tilbrakt mange en time på treningsstudio sammen.

Snooki har selv uttalt at målet med treningen er å se ut som den gang hun var cheerleader på ungdomsskolen, men man kan bare håpe på at hun ikke går for langt i slankehysteriet for Snooki har selv innrømmet at hun hadde spiseforstyrrelse, og veide under 36 kilo, når hun gikk på ungdomsskolen.

Foruten å trene har Snooki også begynt å ta vektreduserende supplementer. Det sies også at hun har byttet ut alkohol med grønn te.

Dramaet fortsetter
Det er snart klart for sesong fem av Jersey Shore, serien hvor Snooki er en av hovedattraksjonene.

For dem som ikke kjenner til «Jersey Shore» handler serien om en gjeng italienskamerikanere som bor sammen i et kollektiv. Realityserien er blitt en seerhit for MTV, og vekker oppsikt med all kranglingen, festingen og dramaet mellom deltakerne.

Etter å ha oppholdt seg en sesong i Italia returnerte gjengen med italiensk-amerikanske ungdommer fra realityserien «Jersey Shore» til Seaside Height for innspillingen av sesong fem.

En videosnutt fra serien blitt lagt ut på YouTube og her kan man se at den siste sesongen vil by på mye av det samme dramaet som fra tidligere utgaver av serien, men kanskje i en enda råere versjon. Ungdommene er nemlig tydelig fornøyd med å være tilbake der eventyret startet, noe som blant annet gjør seg gjeldende når «Jersey Shore»-gjengen skal besøke et av områdets utesteder.

Før det planlagte nattklubbesøket ifører Snooki seg en åletrang kjole med dyp utringning og spør romkameraten J-Woww, Jennifer Farley, om hun ser ok ut.

- Du er bra ut, forsikrer venninnen.

Snooki vil derimot være helt sikker på at hun viser seg fra sin aller beste side.

- Ville du hatt sex med meg? spør hun.

- Bøyde over og sidelengs, svarer J-Woww.

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken