Gå til sidens hovedinnhold

Jessica Alba i stirrekonkurranse

Skuespillerinnen tok utfordringen på strak arm da hun ble utfordret i stirrekonkurranse. Se videoen her.

(YEYE): Konkurransen ble først initiert av brukeren Baron Davis på ibeatyou.com og det er om å gjøre stirre lengst inn i kamera uten å blinke.

Brukeren KevJumba utfordret Alba i stirrekonkurransen, og videoen viser Albas tilsvar.

- Lille KevJumba utfordret meg i en stirrekonkurranse, så nå skal jeg slå ham, selvsagt, og jeg vil utfordre Nash og topp fem av kvinnene på Ibeatyou, sier hun.

Videoen er i skrivende stund sett av nærmere 7000 personer og brukerne har ratet videoen med fire av fem mulige stjerner.

Se Jessica Alba stirrebidrag her:

HTML EMBED

All about Eyes
Jessica Alba er for tiden også kinoaktuell med grøsseren «The Eye» der hun spiller hovedrollen som Sydney Wells. Sydney er blind på grunn av en tragisk hendelse i fortiden, men har likevel blitt en suksessfull konsertfiolinist. Hun bestemmer seg for å gjennomgå en øyeoperasjon som hun har ventet på hele livet.

Slik håper hun på å få synet tilbake. Etter operasjonen finner hun ut at noe er galt ettersom noen skyggelignende og grufulle bilder begynner å flimre på netthunnen. Er disse bildene bare ren fantasi eller noe skremmende ekte? Familie og venner begynner å tvile på Sydneys mentale tilstand fordi hun blir mer og mer overbevist om at det er åpnet opp for en skummel verden bare hun kan se.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Reklame

Siste sjanse: 10 superkupp du gjør på Cyber Monday