Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg trener faktisk ikke

Skuespilleren kaster klærne i ny film, men hun har ikke lagt seg i hardtrening av den grunn.

(SIDE2:) Etter juleferien er det nok mange som har dårlig samvittighet – etter å ha spist altfor mye mat, og trent altfor lite. Da hjelper det kanskje å vite at en av Hollywoods vakreste stjerner ikke trener heller.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

I et nytt intervju med svenske Expressen avslører Jessica Alba (29) at trening ikke er noe hun prioriterer lenger.

Mest vin
- Jeg trener mest på å drikke vin, for å være helt ærlig. Jeg trener faktisk ikke lenger. Det er ikke noe jeg prioriterer, selv om det hadde vært en bra ting å gjøre. Jeg trente mye etter at jeg fikk datteren min, og tidligere var jeg også veldig atletisk. Men nå har jeg kommet til et punkt hvor jeg heller vil dra hjem. Det lokker virkelig ikke å dra til treningsstudioet. Jeg vil helst være sammen med datteren min, sier Alba til svenske Expressen.

Kaster klærne
Alba er i disse dager aktuell i filmen «Little Fockers», som er en del av «Meet the Parents»-trilogien. Robert De Niro har nok en gang samlet gjengen, bestående av superstjerner som Ben Stiller, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Owen Wilson og Harvey Keitel. I en scene av filmen kaster 29-åringen bokstavelig talt klærne foran Ben Stillers karakter, Greg.

- Det er veldig rart å filme slike scener, spesielt når man er seriøs, og forsøker å få det til å se ekte ut. Men siden dette er en komedie, så blir det litt enklere. Men hva skal man si? Jeg angriper Ben Stiller i blanke messingen. Minnene fra den scenen er ganske tåkete, sier hun.

Den vakre skuespilleren legger til at hvis hun skulle spilt i en actionfilm, så hadde hun kanskje begynt å trene igjen.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken